Back to top

Haemme sairaanhoitajaa kesäsijaisuuteen Tampereelle

Haemme sairaanhoitajaa kesäsijaisuuteen ajalle 31.5.–30.8.2020 (sovittavissa) Huumehoidon avopalvelut Tampere -yksikköömme.

Yksikkömme tarjoamassa hoidossa tavoitellaan elämänlaadun kohenemista ja terveydentilan paranemista asiakkaan omista lähtökohdista. Päihteettömyyteen pyritään silloin, kun se on asiakkaan tavoite, mutta hoitoon voi tulla myös ilman päihteettömyyden tavoitetta. Sairaanhoitajana tuet asiakasta kohti hänen tavoitettaan.

Sairaanhoitajan tehtäviin sisältyy

  • lääkehoitoa (opioidikorvaushoito ja tukilääkkeiden jako)
  • vastaanottotyötä (tukikeskustelut)
  • yhteisötyötä
  • päivystyksellistä työtä yhdessä muiden ammattilaisten kanssa

Ammattitaitoiseen henkilökuntaamme kuuluu sairaanhoitajia, sosiaaliohjaajia, ohjaajia ja lääkäri.

Työ on pääasiassa päivätyötä ja siihen sisältyy viikonloppuja.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa tai sairaanhoitajaopiskelijalta sijaisuuteen riittävää opintomäärää (vähintään 2/3 osaa opinnoista suoritettu). Toivomme, että sinulla on kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä ja lääkelupaan liittyvät tentit suoritettuna. Lääkeluvat voi suorittaa myös perehdytyspäivien yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Henri Sipilä, puh. 050 338 1038.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi 18.5. mennessä osoitteeseen [email protected].

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.


A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja. Palveluissamme työskentelee 500 alan ammattilaista. Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Teemme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme.

A-klinikka Oy:n laatujärjestelmälle on myönnetty SHQS-laaduntunnustus. Laaduntunnustus kattaa kaikki palvelumme. Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen. Maksamme kaikki veromme Suomeen. A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön omistama yritys.