Back to top

Haemme sairaanhoitajaa Stoppari Haminaan

Haemme Stoppari Haminaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sairaanhoitajaa osaksi moniammatillista tiimiä.

A-klinikka Oy:n Stopparit tarjoavat laadukkaita lastensuojelun sijaishuollon palveluja nuorten päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon. Palvelut on tarkoitettu kiireellisesti sijoitetuille tai huostaan otetuille nuorille. Stoppareiden palveluihin sisältyvät hoidollinen pysäytys ja hoidon tarpeen arviointi sekä kuntouttava hoito. Palveluista muodostuu nuoren tarpeiden mukainen hoitoketju. Tavoitteena on edistää nuorten ja heidän perheidensä kuntoutumista ja hyvinvointia. Hoidossa huomioidaan koko perheen näkökulma.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu omahoitajatyöskentely työparina, nuoren tilanteen kartoittaminen ja arviointi, lääkehoidosta vastaaminen yksikön lääkärin ohjeiden mukaisesti sekä nuorten ohjaaminen arjessa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa ajokorttia sekä hyviä kirjallisia taitoja. Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukainen. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.5.2020 mennessä aluepäällikkö Mika Hallbergille: [email protected]

Voit tutustua A-klinikka Oy:n Stoppareihin osoitteessa stopparit.fi.


A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja. Palveluissamme työskentelee 500 alan ammattilaista. Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Teemme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme.

A-klinikka Oy:n laatujärjestelmälle on myönnetty SHQS-laaduntunnustus. Laaduntunnustus kattaa kaikki palvelumme. Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen. Maksamme kaikki veromme Suomeen. A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön omistama yritys.