Back to top

Haemme sosiaalialan ohjaajaa Lahteen

Haemme A-klinikka Oy:n Stoppari Lahteen sosiaalialan ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.–30.9.2020.

A-klinikka Oy:n Stopparit tarjoavat laadukkaita lastensuojelun sijaishuollon palveluja nuorten päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon. Palvelut on tarkoitettu kiireellisesti sijoitetuille tai huostaan otetuille nuorille. Stoppareiden palveluihin sisältyvät hoidollinen pysäytys ja hoidon tarpeen arviointi sekä kuntouttava hoito. Palveluista muodostuu nuoren tarpeiden mukainen hoitoketju. Tavoitteena on edistää nuorten ja heidän perheidensä kuntoutumista ja hyvinvointia. Hoidossa huomioidaan koko perheen näkökulma.

Ohjaajan työtehtäviin kuuluu nuoren omaohjaajuuden prosessista vastaaminen yhdessä muun työryhmän kanssa. Omaohjaajuuteen sisältyy mm. nuoren hoito ja kasvatussuunnitelman laatiminen yhteistyössä verkoston kanssa ja sen toteuttaminen arjessa, nuoren kokonaistilanteen arviointi erilaisten kartoitusten ja haastatteluiden avulla ja saadun tiedon raportointi työryhmälle ja muulle verkostolle. Lisäksi työhön kuuluu yhteisön arjen tehtävien ohjaamista ja nuorten rinnalla kulkemista.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä sosiaali- ja/tai terveysalan AMK- tai perustutkintoa, kuten sosionomi AMK, yhteisöpedagogi AMK, lähihoitaja tai nuoriso-ohjaaja.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 23.2.2020 mennessä aluepäällikkö Mika Hallbergille: [email protected]

Voit tutustua A-klinikka Oy:n Stoppareihin osoitteessa stopparit.fi.