Back to top

Haemme sosiaalialan ohjaajaa Stoppari Haminaan

Haemme Stoppari Haminaan sosiaalialan ohjaajaa perhevapaan sijaisuuteen ajalle 15.6.2020–30.9.2021.

A-klinikka Oy:n Stopparit tarjoavat laadukkaita lastensuojelun sijaishuollon palveluja nuorten päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon. Palvelut on tarkoitettu kiireellisesti sijoitetuille tai huostaan otetuille nuorille. Stoppareiden palveluihin sisältyvät hoidollinen pysäytys ja hoidon tarpeen arviointi sekä kuntouttava hoito. Palveluista muodostuu nuoren tarpeiden mukainen hoitoketju. Tavoitteena on edistää nuorten ja heidän perheidensä kuntoutumista ja hyvinvointia. Hoidossa huomioidaan koko perheen näkökulma.

Ohjaajan työtehtäviin kuuluu nuoren omaohjaajuuden prosessista vastaaminen yhdessä muun työryhmän kanssa. Omaohjaajuuteen sisältyy mm. nuoren hoito ja kasvatussuunnitelman laatiminen yhteistyössä verkoston kanssa ja sen toteuttaminen arjessa, nuoren kokonaistilanteen arviointi erilaisten kartoitusten ja haastatteluiden avulla ja saadun tiedon raportointi työryhmälle ja muulle verkostolle. Lisäksi työhön kuuluu yhteisön arjen tehtävien ohjaamista ja nuorten rinnalla kulkemista.

Edellytämme sosiaali- ja/tai terveysalan AMK- tai perustutkintoa, kuten sosionomi (AMK), yhteisöpedagogi (AMK), sosiaaliohjaaja, lähihoitaja tai nuoriso-ohjaaja.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukainen. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.5.2020 mennessä aluepäällikkö Mika Hallbergille: [email protected]

Voit tutustua A-klinikka Oy:n Stoppareihin osoitteessa stopparit.fi.


A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja. Palveluissamme työskentelee 500 alan ammattilaista. Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Teemme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme.

A-klinikka Oy:n laatujärjestelmälle on myönnetty SHQS-laaduntunnustus. Laaduntunnustus kattaa kaikki palvelumme. Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen. Maksamme kaikki veromme Suomeen. A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön omistama yritys.