Back to top

Kesälääkäri Päihdesairaalaan

Haluatko oppia päihdepotilaiden hoidosta ja kohtaamisesta? Tule Päihdesairaalaan kesälääkäriksi kartuttamaan päihdehoidon osaamistasi!

Etsimme lääkärin sijaista kesätöihin A-klinikka Oy:n Päihdesairaalaan Järvenpäähän. Osa työstä on mahdollista tehdä myös korvaushoitoklinikallamme Espoon Leppävaarassa.

Työssä opit alkoholi-, huume- ja lääkevieroitusten sekä opioidikorvaushoidon toteuttamista, päihdepotilaan kohtaamisen ja tutkimisen sekä päihdekuntoutuksen perusteet. Työ sopii hyvin myös 5. vuosikurssin opinnot suorittaneelle kandille.

Työjakso alkaa viikon mittaisella palkallisella päihdelääketieteen perehdytysjaksolla Päihdesairaalassa ja pääkaupunkiseudun korvaushoitoyksiköissämme toukokuun 2021 lopulla. Meillä et jää perehdytysjakson jälkeenkään yksin: vahvuutemme on koko ajan saatavilla oleva seniorituki ja palkittu ohjaus. Päihdelääkärin ohjauksen lisäksi järjestämme psykiatrin ohjauksen. 

Työaika sijoittuu virka-aikaan eikä sisällä päivystyksiä. Työn kesto 24.5.–31.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Pidempikin työjakso on mahdollinen.

Päihdesairaalaan pääset hyvin ruuhkan suuntaa vastaan pääkaupunkiseudulta omalla autolla tai bussilla Kampista. Haarajoen juna-asemalta on sairaalalle parin kilometrin matka. Tarvittaessa järjestämme myös majoituksen.

Kysy lisää ja lähetä hakemuksesi sähköpostilla viimeistään 15.11.:
Margareeta Häkkinen, laitoshoitopalveluiden ylilääkäri, [email protected]

Lisätietoja