Aurinko

Haluaisitko vahvistaa päihde- ja mielenterveysalan osaamistasi? Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä moniammatillisessa tiimissä.

Tarjoamme kesällä 2024 useita kymmeniä kesätyöpaikkoja 10 paikkakunnalla ympäri Suomen. Monipuolisissa palveluissamme on avoinna kesätyöpaikkoja esimerkiksi lähihoitajille, sairaanhoitajille, sosionomeille ja lääkäreille.

Voit olla opintojesi loppuvaiheessa tai jo kokeneempi sosiaali- ja terveysalan osaaja. Oleellista on kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Meillä työtä ei tehdä yksin, sillä tukenasi ovat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit – välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.
 

Avoimet kesätyöpaikat kesällä 2024

Katso avoimet kesätyöpaikkamme ja lähetä hakemuksesi nyt! Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

 Kesätöihin ohjaajaksi 

 Kesätöihin sairaanhoitajaksi 

 Kesätöihin sosiaaliohjaajaksi 

 Kesätöihin lääkäriksi 

 Muut kesätyöpaikkamme 

 
Meillä kerrytät sote-alalla tärkeää päihdealan osaamista

A-klinikka Oy on päihdepalvelujen edelläkävijä, jonka palveluissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista. Moniammatillisissa tiimeissä on sairaanhoitajia, sosiaalityön asiantuntijoita, lähihoitajia ja lääkäreitä.

Ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme, ja meille on tärkeää, että jokaisen työntekijän osaaminen pääsee parhaalla tavalla esiin.

Kesätyö A-klinikka Oy:llä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä vastuullisessa organisaatiossa. Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään.

A-klinikka Oy:n omistaa A-klinikkasäätiö. Olemme yhdessä A-klinikkasäätiön kanssa tehneet päihde- ja mielenterveystyötä jo yli 65 vuoden ajan. Toimintaamme ohjaa yhteinen arvopohja. Tule meille kerryttämään sote-alalla tarpeellista päihde- ja mielenterveyshoidon osaamista!
 

Kesätöihin sosiaaliohjaajaksi

Kesätöihin lääkäriksi

Haemme kesäksi lääkäreitä pääkaupunkiseudulle, Kouvolaan, Lahteen, Saloon ja Tampereelle. Voit aloittaa joustavasti ja työskennellä toiveidesi mukaisesti kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti.

Jos olet kiinnostunut lääkärin työmahdollisuuksista A-klinikka Oy:llä, ota yhteyttä lääketieteelliseen johtajaan Ulriika Sundelliin, p. 040 610 9797, [email protected]. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön.
 
 

Muut kesätyöpaikkamme

Kesätöihin laitoshuoltajaksi, A-klinikkakoti Pyhtää
Hakuaika päättyy: 29.2.2024

Kesätöihin ruokapalvelutyöntekijäksi, A-klinikkakoti Pyhtää
Hakuaika päättyy: 29.2.2024

Kesätöihin ruokapalvelutyöntekijäksi, Vieroitushoitoyksikkö Kouvola
Hakuaika päättyy: 29.2.2024
 

Katso myös

Työpaikat Lääkäriksi A-klinikka Oy:lle