Kesätyö

Haluaisitko vahvistaa päihde- ja mielenterveysalan osaamistasi? Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä moniammatillisessa tiimissä.

Kaikki vuoden 2023 avoimet kesätyöpaikat on täytetty. Tälle sivulle päivittyvät aina tiedot avoimista kesätyöpaikoistamme.

Tarjoamme joka kesä useita kymmeniä kesätyöpaikkoja yli 10 paikkakunnalla ympäri Suomen. Monipuolisissa palveluissamme on avoinna kesätyöpaikkoja esimerkiksi lähihoitajille, sairaanhoitajille, sosionomeille ja lääkäreille.

Voit olla opintojesi loppuvaiheessa tai jo kokeneempi sosiaali- ja terveysalan osaaja. Oleellista on kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Meillä työtä ei tehdä yksin, sillä tukenasi ovat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit – välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.

Meillä kerrytät sote-alalla tärkeää päihdealan osaamista

A-klinikka Oy on päihdepalvelujen edelläkävijä, jonka palveluissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista. Moniammatillisissa tiimeissä on sairaanhoitajia, sosiaalityön asiantuntijoita, lähihoitajia ja lääkäreitä.

Ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme, ja meille on tärkeää, että jokaisen työntekijän osaaminen pääsee parhaalla tavalla esiin.

Kesätyö A-klinikka Oy:llä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä vastuullisessa organisaatiossa. Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään.

A-klinikka Oy:n omistaa A-klinikkasäätiö. Olemme yhdessä A-klinikkasäätiön kanssa tehneet päihde- ja mielenterveystyötä jo yli 65 vuoden ajan. Toimintaamme ohjaa yhteinen arvopohja. Tule meille kerryttämään sote-alalla tarpeellista päihde- ja mielenterveyshoidon osaamista!

Kesätöitä myös lääkäreille

Haemme aina kesäksi lääkäreitä esimerkiksi pääkaupunkiseudulle, Saloon, Tampereelle ja Turkuun. Voit aloittaa joustavasti ja työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti.

Lue lisää lääkärin työmahdollisuuksista A-klinikka Oy:llä ja jätä yhteydenottopyyntö. Ylilääkärimme on sinuun yhteydessä pikimmiten.

Katso myös

Työpaikat Lääkäriksi A-klinikka Oy:lle