Oletko jo sinut päihdepotilaiden hoitamisen kanssa? Olit tai et, olet tervetullut töihin A-klinikka Oy:n Päihdesairaalaan Järvenpäähän. Odotamme sinulta lääkärin tutkintoa ja kiinnostusta päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoitamiseen.

Päihdealan konkareille ja päihdelääketieteen erityispätevöityjille järjestämme mahdollisuuden syventää osaamista ja laajentaa kokemusta erilaisten päihdepotilaiden hoidosta. Erikoistumisen reunojen tekijöille järjestämme kattavan perehdytyksen ja tutustumisen päihdehoitoon. Työterveyshuollon erikoistujien on mahdollista suorittaa meillä työterveyshuollon kuntoutusjakso.

Työssä perehdyt päihdehäiriöiden tutkimiseen, diagnosointiin ja hoitoon. Suunnittelet ja toteutat alkoholi-, huume- ja lääkevieroituksia ja päihdekuntoutusta sekä halutessasi opioidikorvaushoitoa.

Meillä et joudu työskentelemään yksin: vahvuutemme on kattava perehdytys, koko ajan saatavilla oleva seniorituki ja palkittu ohjaus. Päihdelääkärin ohjauksen lisäksi järjestämme psykiatrin ohjauksen. Työkavereinasi ja tukenasi on osaava ja mukava moniammatillinen työryhmä. Työaika sijoittuu virka-aikaan eikä siihen sisälly päivystyksiä.

Päihdesairaalaan pääset hyvin ruuhkan suuntaa vastaan pääkaupunkiseudulta omalla autolla tai bussilla Kampista. Haarajoen juna-asemalta on sairaalalle parin kilometrin kävely- tai pyörämatka. Tarvittaessa järjestämme myös majoituksen. Osa työstä on mahdollista tehdä myös pääkaupunkiseudun opioidikorvaushoitoyksiköissä tai etä- tai lähityönä muissa yksiköissämme.

Etsimme lääkäriä joukkoomme 1.9. alkaen tai sopimuksen mukaan. Työtehtävä on vakinainen. Halutessasi voit myös tulla meille esimerkiksi 4–6 kuukauden ajaksi suorittamaan erikoistumisen reunoja tai päihdelääketieteen erityispätevyyttä.

Kysy lisää

ylilääkäri Margareeta Häkkinen, [email protected]

Lisätietoja