Back to top

Lääkärin sijaisuuksia

Tule lääkäriksi A-klinikka Oy:lle – erimittaisia sijaisuuksia tarjolla

Etsimme joukkoomme päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoidosta kiinnostunutta lääkäriä eri yksiköihimme erimittaisiin sijaisuuksiin ja osa-aikaisuuksiin. Yksiköissämme on ollut perinteisesti hyvä lääkäritilanne.

Jos et ole vielä päihdelääkäri, voit aloittaa tai suorittaa meillä loppuun päihdelääketieteen erityispätevöitymisen. Palveluitamme hyväksytään hyvin myös erikoistumispalveluiksi mm. yleislääketieteeseen ja työterveyshuoltoon.

Meillä on aloitettu uusi erityispätevöityjien koulutusohjelma, jossa sinulle räätälöidään tarpeidesi ja toiveidesi mukainen työjakso. Erityispätevyyden suorittajille järjestetään viikoittain erilaista koulutusta niin päihdelääketieteestä kuin potilasasioistakin. Korvaushoitoasioita ja haastavia potilastapauksia pohditaan korvaushoitopalaverissa yhdessä A-klinikan muiden korvaushoidon lääkäreiden kanssa, joihin osallistut, mikäli työhösi kuuluu korvaushoitoyksikön lääkärin tehtäviä. Konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset. Säännöllisten konsultaatiotuntien lisäksi seniorikollega on virka-aikaan aina tavoitettavissasi vähintään puhelimitse. Tukenasi on myös kokenut, moniammatillinen päihdetyöntekijöiden tiimi. Pääset osallistumaan monipuolisesti päihdelääketieteen koulutuksiin.

Työn voit aloittaa sopimuksen mukaan talven aikana. Työ on mahdollista olla osa-aikatyötä (esim. 2 tai 3 päivää viikossa) tai kokoaikaista työtä. Halutessasi voit työskennellä osan viikosta myös muissa yksiköissämme, ja osan työstä voi suorittaa myös etänä. Työ tapahtuu virka-aikaan, päivystysvelvollisuutta ei ole.

Tällä hetkellä tarjolla olevat sijaisuudet

  • A-klinikka Salo
  • A-klinikka Turku
  • Päihdesairaala
  • Vieroitushoitoyksikkö Lahti (mahdollisus myös kokoaikaisuuteen)

Sekä ajoittain lyhyitä sijaisuuksia muissa yksiköissämme.

Lisätietoja antaa: 

A-klinikka Salo ja A-klinikka Turku: Markus Partanen, ylilääkäri, markus.partanen(at)a-klinikka.fi
Päihdesairaala ja Vieroitushoitoyksikkö Lahti: Margareeta Häkkinen, ylilääkäri, margareeta.hakkinen(at)a-klinikka.fi

Hakemukset vastaanottaa: 

A-klinikka Salo ja A-klinikka Turku: markus.partanen(at)a-klinikka.fi
Päihdesairaala ja Vieroitushoitoyksikkö Lahti: margareeta.hakkinen(at)a-klinikka.fi