Back to top

Sairaanhoitaja Hämeenlinnaan

A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja 13 eri paikkakunnalla. Palveluissamme työskentelee noin 500 alan ammattilaista. Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Lisäksi tarjoamme digipalveluita koko Suomeen. Työtämme teemme vahvalla laadulla ja ammattitaidolla, minkä puolesta puhuu se, että laatujärjestelmällemme on myönnetty sosiaali- ja terveyspalvelujen laaduntunnustus, joka kattaa kaikki palvelumme.

A-klinikka Oy:n Hämeenlinnan vieroitushoitoyksikkö on kahdenpaikkainen hoitoyksikkö, jossa hoidetaan erilaisista riippuvuussairauksista kärsiviä asiakkaita. Asiakkaan toipumisen tukena on ammattitaitoinen henkilökunta ja tarvittava lääkehoito. Tutustu toimipisteeseen tarkemmin!

Haemme nyt Hämeenlinnan vieroitushoitoyksikköön sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 7.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajana vastaat yhdessä muiden sairaanhoitajien kanssa muun muassa asiakkaiden lääkehoidosta ja lääkäriyhteistyöstä ja yhteistyöstä lähettävään tahoon. Pienessä yksikössämme sairaanhoitajat tekevät paljon samaa asiakastyötä kuin ohjaajatkin. Tehtäviä ovat mm. asiakkaiden vuorokausirytmi, ravitsemus, lääkehoito, ryhmien vetäminen, hoidolliset keskustelut, palveluohjaus ja yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, lääkehoidon osaamista sekä kokemusta korvaushoidon toteuttamisesta. Arvostamme sairaanhoitajan tehtävässä intoa avokuntoutuksen sekä vertaistoiminnan kehittämiseen sekä hyviä yhteistyö- ja ryhmänohjaamistaitoja. Eduksi luetaan suoritetut LOVe-lääkehoidon tentit.

Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen tehtävään sekä kattavan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedun. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukainen. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Piia Smeds puhelimitse 050 505 0670 tai sähköpostitse [email protected]

Lähetä hakemuksesi (CV ja hakukirje) otsikolla ”Sairaanhoitaja, Vieroitushoitoyksikkö (Hämeenlinna)” viimeistään 3.12.2020 osoitteeseen [email protected].