Back to top

Sairaanhoitaja Helsinkiin

A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja 13 eri paikkakunnalla. Palveluissamme työskentelee noin 500 alan ammattilaista. Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Lisäksi tarjoamme digipalveluita koko Suomeen. Työtämme teemme vahvalla laadulla ja ammattitaidolla, minkä puolesta puhuu se, että laatujärjestelmällemme on myönnetty sosiaali- ja terveyspalvelujen laaduntunnustus, joka kattaa kaikki palvelumme.

A-klinikka Oy:n korvaushoitoklinikat eli K-klinikat tarjoavat opioidiriippuvuuteen vieroitus- ja korvaushoitoa. Hoidon avulla mahdollistetaan elämäntilanteen vakiinnuttamisen, yleisen terveydentilan kohentumisen ja kuntoutumisen kohti päihteettömyyttä. Monelle korvaushoito on merkittävä apu arjen rakentamisessa. Tutustu Helsingin toimipisteisiimme tarkemmin.

Haemme nyt Helsingin K-klinikan työyhteisöön

sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sairaanhoitajan työtehtäviin K-klinikalla kuuluu opioidikorvaushoidossa olevien asiakkaiden lääkehoidon ja psykososiaalisen hoidon toteuttaminen. Tehtävään sisältyy sairaanhoidollisia töitä, ohjausta ja neuvontaa, lääkehoidon toteuttamista, kotikäyntejä ja verkostopalavereihin osallistumista. Sairaanhoitajan tehtävä voi sijoittua johonkin K-klinikka Helsingin kolmesta pisteestä: Malmi, Toinen linja tai Sturenkatu. 

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, lääkehoidon osaamista sekä kokemusta korvaushoidon toteuttamisesta. Arvostamme sairaanhoitajan tehtävässä intoa avokuntoutuksen sekä vertaistoiminnan kehittämiseen sekä hyviä yhteistyö- ja ryhmänohjaamistaitoja. Eduksi luetaan suoritetut LOVe-lääkehoidon tentit.

Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen tehtävään sekä kattavan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedun. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukainen.

Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Elina Lehtoila puhelimitse 045 636 6662 tai sähköpostitse [email protected]

Lähetä hakemuksesi (CV ja hakukirje) otsikolla ”Sairaanhoitaja, K-klinikka” viimeistään 30.11.2020 osoitteeseen [email protected].