Tule meille töihin

Haemme nyt Stoppari Haminaan sosiaaliohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Stopparit ovat päihdehoitoon ja nuorisopsykiatriseen osaamiseen erikoistuneita lastensuojelulaitoksia.

A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja 12 eri paikkakunnalla. Palveluissamme työskentelee noin 500 alan ammattilaista. Työtämme teemme vahvalla laadulla ja ammattitaidolla, minkä puolesta puhuu se, että laatujärjestelmällemme on myönnetty sosiaali- ja terveyspalvelujen laaduntunnustus, joka kattaa kaikki palvelumme. Olemme Yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään.

A-klinikka Oy:n Stopparit tarjoavat laadukkaita lastensuojelun sijaishuollon palveluja nuorten päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon. Palvelut on tarkoitettu kiireellisesti sijoitetuille tai huostaan otetuille nuorille. Tavoitteena on edistää nuorten ja heidän perheidensä kuntoutumista ja hyvinvointia. Hoidossa huomioidaan koko perheen näkökulma. Tutustu Stoppareihin ja niiden toimintaan tarkemmin.

Haemme nyt Stoppari Haminaan

sosiaaliohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2021 alkaen.

Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu nuoren omaohjaajuuden prosessista vastaaminen yhdessä muun työryhmän kanssa. Omaohjaajuuteen sisältyy mm. nuoren hoito ja kasvatussuunnitelman laatiminen yhteistyössä verkoston kanssa ja sen toteuttaminen arjessa, nuoren kokonaistilanteen arviointi erilaisten kartoitusten ja haastatteluiden avulla ja saadun tiedon raportointi työryhmälle ja muulle verkostolle. Lisäksi työhön kuuluu yhteisön arjen tehtävien ohjaamista ja nuorten rinnalla kulkemista.

Edellytämme hakijalta sosiaalialan AMK-tutkintoa (sosionomi AMK, yhteisöpedagogi AMK tms.) ja tahtoa työskennellä haastavastikin oireilevien nuorten kanssa.

Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen tehtävään sekä kattavan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedun. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukainen. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Mika Hallberg puhelimitse 045 657 9012 tai sähköpostitse [email protected]

Lähetä hakemuksesi (CV ja hakukirje) otsikolla ”Sosiaaliohjaaja, Stoppari” viimeistään 31.1.2021 osoitteeseen [email protected]

Lue lisää

Stoppareissa nuori ei jää pulaan
Artikkeli 4.12.2020

"Minusta ei tullutkaan palomiestä, halusin töihin lastensuojeluun"
Artikkeli 1.9.2020