Back to top

Tule lääkäriksi Espooseen

Etsimme joukkoomme päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoidosta kiinnostunutta lääkäriä Espoon Leppävaaraan korvaushoitoyksikköön, A-klinikalle ja nuorten palveluihin.

Jos et ole vielä päihdelääkäri, voit aloittaa tai suorittaa meillä loppuun päihdelääketieteen erityispätevöitymisen. Palveluitamme hyväksytään hyvin myös erikoistumispalveluiksi mm. yleislääketieteeseen ja työterveyshuoltoon. 

Meillä on aloitettu uusi erityispätevöityjien koulutusohjelma, jossa sinulle räätälöidään tarpeidesi ja toiveidesi mukainen työjakso. Erityispätevyyden suorittajille järjestetään viikoittain erilaista koulutusta niin päihdelääketieteestä kuin potilasasioistakin. Korvaushoitoasioita ja haastavia potilastapauksia pohditaan korvaushoitopalaverissa yhdessä A-klinikan muiden korvaushoidon lääkäreiden kanssa. Konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset. Säännöllisten konsultaatiotuntien lisäksi seniorikollega on virka-aikaan aina tavoitettavissasi vähintään puhelimitse. Tukenasi on myös kokenut, moniammatillinen päihdetyöntekijöiden tiimi. Pääset osallistumaan monipuolisesti päihdelääketieteen koulutuksiin.

Työn voit aloittaa sopimuksen mukaan syksyllä. Myös osa-aikatyö (esim. 2 tai 3 päivää viikossa) on mahdollinen. Halutessasi voit työskennellä osan viikosta myös muissa yksiköissämme, esim. Päihdesairaalassa. Työ tapahtuu virka-aikaan, päivystysvelvollisuutta ei ole. Etsimme lääkäriä ensisijaisesti vakituiseen työsuhteeseen, mutta meille voi tulla myös esim. tekemään erikoistumisen reunoja.

Työpaikan sijainti: 
Leppävaara, Espoo
Lisätietoja antaa: 

Margareeta Häkkinen, ylilääkäri, margareeta.hakkinen(at)a-klinikka.fi

Hakemukset vastaanottaa: 

margareeta.hakkinen(at)a-klinikka.fi

Työaika: 
Kokoaika- tai osa-aikatyö (sopimuksen mukaan)