Back to top

Tule lääkäriksi Hämeenlinnaan

Etsimme joukkoomme päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoidosta kiinnostunutta lääkäriä A-klinikka, Hämeenlinna - ja vieroitushoitoyksikkö, Hämeenlinna -palveluyksiköihin. Työnkuva on noin 60 prosenttisesti A-klinikkatyötä ja 40 prosenttisesti vieroitushoitoyksikön työtä.

Jos et ole vielä päihdelääkäri, voit aloittaa tai suorittaa meillä loppuun päihdelääketieteen erityispätevöitymisen. Palveluitamme hyväksytään hyvin myös erikoistumispalveluiksi mm. yleislääketieteeseen ja työterveyshuoltoon. 

Meillä on aloitettu uusi erityispätevöityjien koulutusohjelma, jossa sinulle räätälöidään tarpeidesi ja toiveidesi mukainen työjakso. Erityispätevyyden suorittajille järjestetään viikoittain erilaista koulutusta niin päihdelääketieteestä kuin potilasasioistakin. Konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset. Säännöllisten konsultaatiotuntien lisäksi seniorikollega on virka-aikaan aina tavoitettavissasi vähintään puhelimitse. Tukenasi on myös kokenut, moniammatillinen päihdetyöntekijöiden tiimi. Pääset osallistumaan monipuolisesti päihdelääketieteen koulutuksiin.

Työn voit aloittaa sopimuksen mukaan syksyllä-talvella. Myös osa-aikatyö (esim. 2 tai 3 päivää viikossa) on mahdollinen. Halutessasi voit työskennellä osan viikosta myös muissa yksiköissämme esimerkiksi Tampereella, ja osan työstä voi suorittaa myös etänä. Työ tapahtuu virka-aikaan, päivystysvelvollisuutta ei ole. Etsimme lääkäriä ensisijaisesti vakituiseen työsuhteeseen, mutta meille voi tulla myös esim. tekemään erikoistumisen reunoja.

Työpaikan sijainti: 
Hämeenlinna
Lisätietoja antaa: 

Markus Partanen, ylilääkäri, markus.partanen(at)a-klinikka.fi

Hakemukset vastaanottaa: 

markus.partanen(at)a-klinikka.fi

Työaika: 
Kokoaika- tai osa-aikatyö (sopimuksen mukaan)