Back to top

Tule lääkäriksi Tampereelle

Etsimme joukkoomme päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoidosta kiinnostunutta lääkäriä Tampereen palveluihimme. Työnkuva on sopimuksen mukaan räätälöitävissä joko laitospainotteiseksi Tampereen kuntoutumiskeskukseen tai sitten korvaushoitopainotteisemmaksi Tampereen Huumehoidon avopalveluihin.

Jos et ole vielä päihdelääkäri, voit aloittaa tai suorittaa meillä loppuun päihdelääketieteen erityispätevöitymisen. Palveluitamme hyväksytään hyvin myös erikoistumispalveluiksi mm. yleislääketieteeseen ja työterveyshuoltoon.

Meillä on aloitettu uusi erityispätevöityjien koulutusohjelma, jossa sinulle räätälöidään tarpeidesi ja toiveidesi mukainen työjakso. Erityispätevyyden suorittajille järjestetään viikoittain erilaista koulutusta niin päihdelääketieteestä kuin potilasasioistakin. Korvaushoitoasioita ja haastavia potilastapauksia pohditaan korvaushoitopalaverissa yhdessä A-klinikan muiden korvaushoidon lääkäreiden kanssa. Konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset. Säännöllisten konsultaatiotuntien lisäksi seniorikollega on virka-aikaan aina tavoitettavissasi vähintään puhelimitse. Tukenasi on myös kokenut, moniammatillinen päihdetyöntekijöiden tiimi. Pääset osallistumaan monipuolisesti päihdelääketieteen koulutuksiin.

Työn voit aloittaa sopimuksen mukaan syksyllä. Myös osa-aikatyö (esim. 2 tai 3 päivää viikossa) on mahdollinen. Halutessasi voit työskennellä osan viikosta myös muissa yksiköissämme esimerkiksi Hämeenlinnassa, ja osan työstä voi suorittaa myös etänä. Työ tapahtuu virka-aikaan, päivystysvelvollisuutta ei ole. Etsimme lääkäriä ensisijaisesti vakituiseen työsuhteeseen, mutta meille voi tulla myös esim. tekemään erikoistumisen reunoja.

Työpaikan sijainti: 
Tampere
Lisätietoja antaa: 

Markus Partanen, ylilääkäri, markus.partanen(at)a-klinikka.fi

Hakemukset vastaanottaa: 

markus.partanen(at)a-klinikka.fi

Työaika: 
Kokoaika- tai osa-aikatyö (sopimuksen mukaan)