Tule meille töihin

A-klinikka Oy:n palveluissa työskentelee esimerkiksi sairaanhoitajia, sosiaalityön asiantuntijoita, lähihoitajia ja lääkäreitä. Meillä olet osa moniammatillista tiimiä.

Ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä päihde- ja mielenterveysalan erityisosaajina. Meillä voit suorittaa esimerkiksi mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon oppisopimuksena työn ohessa. Tule meille kartuttamaan päihdealan osaamistasi!

Tarjoamme mukavan työyhteisön, kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Näköalapaikka päihdehoitoon

A-klinikka Oy:n palveluissa hoidetaan erilaisia päihteisiin, toiminnallisiin riippuvuuksiin ja mielenterveyteen liittyviä ongelmia. Palveluihimme sisältyvät niin matalan kynnyksen terveysneuvonta, joustavat digipalvelut kuin ympärivuorokautinen sairaalahoito.

Meillä on toimipisteitä yli kymmenellä paikkakunnalla esimerkiksi Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille sekä yksityisasiakkaille.

Yhteisen hyvän puolesta

Toimimme vastuullisesti ja luottamuksella. Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki ja Avainlippu-tunnus. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

A-klinikka Oy:n omistaa A-klinikkasäätiö, joka on vuonna 1955 perustettu yleishyödyllinen päihdealan järjestö. Toimintamme tuotot palautuvat säätiön tarkoituksen mukaisesti yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen.

Oletko kiinnostunut sijaisuudesta?

Meille voit tulla tekemään joustavasti myös eripituisia sijaisuuksia. Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja kerro toiveistasi.

Katso avoimet paikkamme ja kysy lisää

Tarkista avoimet paikkamme tai jätä avoin hakemus. Lomakkeella voit hakea myös harjoittelupaikkaa.

Voit kysyä työpaikoistamme lisää osoitteesta [email protected] Kerrothan viestissäsi, missä tehtävässä ja millä paikkakunnalla olet kiinnostunut työskentelemään.