Tule meille töihin

A-klinikka Oy:n palveluissa työskentelee esimerkiksi sairaanhoitajia, sosiaalityön asiantuntijoita, lähihoitajia ja lääkäreitä. Meillä olet osa moniammatillista tiimiä.

Ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä päihde- ja mielenterveysalan erityisosaajina. Meillä voit suorittaa esimerkiksi mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon oppisopimuksena työn ohessa.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Hyvä, avoin ja kannustava työilmapiiri. Uutena työntekijänä on ollut helppo tulla työryhmään. Ensiluokkainen perehdytys. – sairaanhoitaja Ville

Katso avoimet paikkamme

Haemme joukkoomme säännöllisesti esimerkiksi sairaanhoitajia ja ohjaajia. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen tai hakea harjoittelupaikkaa.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Tule kartuttamaan päihdealan osaamistasi

A-klinikka Oy:n palveluissa hoidetaan erilaisia päihteisiin, toiminnallisiin riippuvuuksiin ja mielenterveyteen liittyviä ongelmia. Palveluihimme sisältyvät niin matalan kynnyksen terveysneuvonta, joustavat digipalvelut kuin ympärivuorokautinen sairaalahoito.

Meillä on toimipisteitä yli kymmenellä paikkakunnalla esimerkiksi Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille sekä yksityisasiakkaille.

Päihdesairaalassa sain ensimmäistä kertaa käytännössä huomata, mitä tarkoittaa, kun tehdään moniammatillista työtä ja lääkäri on osa työyhteisöä. – lääkäri Hanna

Yhteisen hyvän puolesta

Toimimme vastuullisesti ja luottamuksella. Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki ja Avainlippu-tunnus. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

A-klinikka Oy:n omistaa A-klinikkasäätiö, joka on vuonna 1955 perustettu yleishyödyllinen päihdealan järjestö. Toimintamme tuotot palautuvat säätiön tarkoituksen mukaisesti yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen.