Mies ja nainen keskustelemassa

A-klinikka Oy:n Stopparit tarjoavat lastensuojelun sijaishuoltoa ja ovat erikoistuneet nuorten päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon. Pidämme kiinni siitä, ettei nuoria jätetä koskaan pulaan.

Stoppareiden palvelut on tarkoitettu kiireellisesti sijoitetuille tai huostaan otetuille nuorille. Stoppari Haminassa palveluihimme sisältyvät hoidollinen pysäytys ja arviointi, lähihoito sekä kuntouttava hoito. Tuemme nuoren ja koko perheen kuntoutumista ja hyvinvointia.

Haemme nyt Stoppari Haminaan sairaanhoitajia, sosiaaliohjaajia ja ohjaajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin 1.10.2022 alkaen tai joustavasti sopimuksen mukaan.

Mitä työ sisältää?

  • Sairaanhoitajana työskentelet nuoren omahoitajana työparin kanssa. Tehtäviisi sisältyy nuoren tilanteen kartoittamista ja arviointia. Vastaat nuoren lääkehoidosta yksikön lääkärin ohjeiden mukaisesti.
  • Ohjaajana tai sosiaaliohjaajana työskentelet nuoren omaohjaajana Stoppareiden moniammatillisen tiimin tukemana. Vastaat nuoren hoito- ja kasvatussuunnitelman laatimisesta yhteistyössä verkostojen kanssa ja sen toteuttamisesta arjessa. Lisäksi tehtäviin sisältyy nuoren kokonaistilanteen arviointia ja raportointia.
  • Yksilöllisen työskentelyn lisäksi hoidossa hyödynnetään yhteisöhoidollisia menetelmiä ja ryhmiä. Työtehtäviisi sisältyy yhteisön tehtävien ohjaamista ja nuorten rinnalla kulkemista.

Miksi meille kannattaa tulla töihin?

  • Pääset tekemään vaikuttavaa työtä nuorten ja heidän perheidensä auttamiseksi.
  • Vahvistat omaa osaamistasi moniammatillisessa tiimissä yrityksessä, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Kannustamme ja tuemme lisäkouluttautumistasi.
  • Saat kattavan perehdytyksen, laadukkaan työnohjauksen ja tuen motivoituneilta ja osaavilta työkavereilta.
  • Lisäksi tarjoamme laajan työterveyshuollon sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

Tehtävän peruspalkka on kokemuslisien mukaisesti amk-/opistotasoisella työntekijällä 2514–2833 € tai sosiaali- ja/tai terveysalan perustutkinnon omaavalla 2183–2396 €. Lisäksi maksetaan vuorotyölisät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävästä voidaan maksaa myös henkilö- sekä tehtäväkohtaista lisää lisäkoulutusten ja erityisosaamisen perusteella.

Tarjoamme nyt kaikille syys- tai lokakuussa 2022 Stoppari Haminassa aloittaneille uusille työntekijöille bonuksena 500 €. Saat bonuksesta puolet työskenneltyäsi meillä kuukauden ja puolet koeaikasi päätyttyä. Lisäksi saat heti viikon vuosilomaa käyttöösi.

Stoppareissa hienointa on työn vaikuttavuus ja tunne siitä, että on jotenkin auttanut nuorta. – Janne, Stoppari Hamina

Ketä etsimme?

Olethan kiinnostunut työskentelemään haastavastikin oireilevien nuorten kanssa. Toivomme sinulta innostunutta otetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Edellytämme koulutustaustana joko

  • terveydenhoitoalan AMK- tai opistotason tutkintoa
  • sosiaalialan AMK- (sosionomi, yhteisöpedagogi tms.) tai opistotason sosiaaliohjaajan tutkintoa tai
  • sosiaali- ja/tai terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja, nuoriso-ohjaaja tms.)

Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (770/1993) 6§/2). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko?

Hakuaika on päättynyt. Jos olet kiinnostunut Stoppareissa tällä hetkellä avoinna olevista paikoista, voit ottaa yhteyttä palvelupäällikkö Mika Hallbergiin, p. 045 657 9012, [email protected]

Tutustu meihin tarkemmin

Stopparit ovat A-klinikka Oy:n palvelu. A-klinikka Oy on tunnettu päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Meillä teet merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.