Leppävaarankatu 10, Espoo

Leppävaarankatu 10, 3. krs
02600 Espoo
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–pe klo 8–16)

Palvelemme ajanvarauksella

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella kauppakeskus Sellon vieressä

Ajankohtaista

A-klinikka on avoinna ja palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Käytäthän maskia, kun asioit toimipisteessämme. Vastaanotolle pääset halutessasi myös etänä puhelimitse tai videovastaanottona. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Kenelle

A-klinikka Espoo palvelee yli 18-vuotiaita alkoholiin, muihin päihteisiin ja pelaamiseen liittyvissä ongelmissa.

A-klinikan palveluihin hakeudutaan oman kotikunnan päihdepalveluista, joissa arvioidaan hoidon tarve ja myönnetään maksusitoumus tarpeen mukaisiin palveluihin. Esimerkiksi Espoossa maksusitoumusta voi tiedustella Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluista.

Palvelut voi maksaa myös itse, jolloin voit varata ajan suoraan asiakaspalvelustamme.

Palvelumme

Autamme erilaisissa päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa. Ongelmien taustalla voi olla esimerkiksi alkoholi, huumeet tai pelaaminen. Hoito on luottamuksellista ja yksilöllistä.

Hoitoon voi sisältyä muun muassa keskustelukäyntejä sekä pari- ja perhetapaamisia. Käynnit voidaan toteuttaa myös etävastaanottona videoyhteyden välityksellä. Palveluitamme ovat esimerkiksi työ- ja toimintakyvyn sekä päihderiippuvuuden arviointi.

Palvelemme myös työpaikalta hoitoon ja rikosseuraamusvirastosta päihdekuntoutukseen ohjattuja asiakkaita.

Ajokelpoisuuden ja päihderiippuvuuden arviointi

Poliisi voi pyytää ajokelpoisuuden selvittämiseksi lääkärin arviota henkilön päihteiden käytöstä ja mahdollisesta päihderiippuvuudesta. A-klinikka Espoo tarjoaa ajokyvyn arviointia, johon sisältyy kaksi lääkärikäyntiä, kaksi hoitajakäyntiä sekä lausunto. Laboratoriokokeet ja päihdeseula otetaan erikseen, eivätkä ne sisälly hintaan. Ajokyvyn arviointi kestää 3 kuukautta.

Ajokyvyn arvioinnin hinta on 490 euroa (ei sisällä laboratoriokokeita ja päihdeseulaa).

Yhteystiedot

Varaa aika A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

A-klinikka Espoon toimipisteen suora numero on 045 6577 464 ja faksinumero (09) 276 7299.

Tiedustelut harjoittelu- ja kesätyöpaikoista sähköpostitse: [email protected] Voimme tarjota harjoittelupaikkoja vain sairaanhoitajaopiskelijoille.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Espoolaiset voivat tiedustella maksusitoumusta verkkoterapiaan Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluista. Hoidon voi maksaa myös itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikka-espoo
Jaa tämä sivu