Back to top

A-klinikka Espoo

Leppävaarankatu 10, 3. krs
02600 Espoo

puh. 045 6577 464 (ajanvaraukset ja neuvonta ma–pe 10–11)
fax (09) 276 7299

Avoinna 

ma–pe 8–15.30

A-klinikka Espoon palvelut on tarkoitettu yli 18-vuotiaille päihde- ja muista riippuvuuksista, kuten liikapelaamisesta, kärsiville asiakkaille.

Palveluihin hakeudutaan oman kotikunnan päihde- ja mielenterveyspalveluiden kautta, missä tehdään hoidon tarpeen arviointi ja myönnetään maksusitoumus tarpeen mukaisiin palveluihin.

Palvelut voi maksaa myös itse, jolloin ajan voi varata suoraan numerosta 045 6577 464. Ajanvaraus ja neuvonta palvelee arkisin klo 10–11. Yhteyttä voi ottaa myös lomakkeella, valitse palveluksi "A-klinikka Espoo".

Palvelumme

Tarjoamme muun muassa ajokelpoisuuteen liittyvää päihderiippuvuusarviointia sekä työ- ja toimintakyvyn arviointia. Lisäksi palveluita tarjotaan työpaikalta hoitoon ohjatuille sekä rikosseuraamusvirastosta päihdekuntoutukseen ohjatuille henkilöille.

Palvelut muodostuvat yksilötyöstä, pari- ja perhetapaamisista, hoidollisista ryhmistä sekä verkostotyöstä.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Espoolaiset voivat hakea maksusitoumusta verkkoterapiaan Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluista. Hoidon voi maksaa myös itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/a-klinikka-espoo