Back to top

A-klinikka Espoo

Leppävaarankatu 10, 3. krs
02600 Espoo

puh. 010 506 5550 (ajanvaraukset ja neuvonta ma–pe 8–18)

Avoinna 

Palvelemme ajanvarauksella
ma–pe 8–15.30

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella kauppakeskus Sellon vieressä

Myös etävastaanotot – keskustele ammattilaisen kanssa kotisohvaltasi käsin

Ajankohtaista

A-klinikka on avoinna ja palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Vastaanotolle pääset halutessasi myös etänä puhelimitse tai videovastaanottona. Suosittelemme etävastaanottoa riskiryhmään kuuluville ja yli 70-vuotiaille. Jos sinulla on flunssan oireita, ethän asioi toimipisteessämme. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.


A-klinikka Espoo palvelee yli 18-vuotiaita alkoholiin, muihin päihteisiin ja pelaamiseen liittyvissä ongelmissa.

A-klinikan palveluihin hakeudutaan oman kotikunnan päihdepalveluista, joissa arvioidaan hoidon tarve ja myönnetään maksusitoumus tarpeen mukaisiin palveluihin. Esimerkiksi Espoossa maksusitoumusta voi tiedustella Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluista.

Palvelut voi maksaa myös itse, jolloin voit varata ajan A-klinikka Oy:n asiakaspalvelunumerosta 010 506 5550 (ma–pe klo 8–18). Palvelemme myös sähköpostitse [email protected].

Palvelumme

Autamme erilaisissa päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa. Ongelmien taustalla voi olla esimerkiksi alkoholi, huumeet tai pelaaminen. Hoito on luottamuksellista ja yksilöllistä.

Hoitoon voi sisältyä muun muassa keskustelukäyntejä sekä pari- ja perhetapaamisia. Käynnit voidaan toteuttaa myös etävastaanottona videoyhteyden välityksellä. Palveluitamme ovat esimerkiksi työ- ja toimintakyvyn sekä päihderiippuvuuden arviointi.

Palvelemme myös työpaikalta hoitoon ja rikosseuraamusvirastosta päihdekuntoutukseen ohjattuja asiakkaita.

Ajokelpoisuuden ja päihderiippuvuuden arviointi

Poliisi voi pyytää ajokelpoisuuden selvittämiseksi lääkärin arviota henkilön päihteiden käytöstä ja mahdollisesta päihderiippuvuudesta. A-klinikka Espoo tarjoaa ajokyvyn arviointia, johon sisältyy kaksi lääkärikäyntiä, kaksi hoitajakäyntiä sekä lausunto. Laboratoriokokeet ja päihdeseula otetaan erikseen, eivätkä ne sisälly hintaan. Ajokyvyn arviointi kestää 3 kuukautta.

Ajokyvyn arvioinnin hinta on 490 euroa (ei sisällä laboratoriokokeita ja päihdeseulaa).

Yhteystiedot

A-klinikka Oy:n ajanvaraus palvelee arkisin kello 8–18 numerossa 010 506 5550. Numerosta saa myös neuvontaa ja lisätietoja palveluihimme liittyen.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

A-klinikka Espoon toimipisteen suora numero on 045 6577 464 ja faksinumero (09) 276 7299.

Tiedustelut harjoittelu- ja kesätyöpaikoista sähköpostitse: [email protected]. Voimme tarjota harjoittelupaikkoja vain sairaanhoitajaopiskelijoille.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Espoolaiset voivat hakea maksusitoumusta verkkoterapiaan Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluista. Hoidon voi maksaa myös itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/a-klinikka-espoo