Leppävaarankatu 10, Espoo

Leppävaarankatu 10, 3. krs
02600 Espoo
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–pe klo 8–17)

Avoinna

ma–pe 8–15.45
Saatavilla myös ilta-aikoja

Ajankohtaista

Nuorten palvelut on avoinna ja palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Käytä maskia, kun asioit toimipisteessämme. Vastaanotolle pääset halutessasi myös etänä puhelimitse tai videovastaanottona. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

Palvelemme 13–28-vuotiaita nuoria ja heidän läheisiään Espoon Leppävaarassa tai videovälitteisesti etäyhteyden avulla. Nuorten palvelut (entinen Nuorisoasema) on tarkoitettu kaikille ammattilaisen apua ja tukea tarvitseville nuorille.

Avun tarve voi liittyä esimerkiksi päihde- tai mielenterveysongelmiin, ongelmiin kotona, koulunkäynnissä tai kavereiden kanssa, toiminnallisiin riippuvuusongelmiin (kuten netti tai pelaaminen) tai käyttäytymisen ongelmiin (rajattomuus, aggressiivisuus).

Palveluihimme sisältyvät yksilö- ja perhetapaamiset, lääkäriajat, verkostotyö sekä kotiin tai kouluun vietävät palvelut. Tarjoamme myös koulutus- ja konsultaatiopalveluita nuorten mielenterveys- ja päihdeasioissa.

Palvelut on mahdollista toteuttaa myös etäyhteyden avulla – voit keskustella ammattilaisen kanssa omalta kotisohvalta käsin.

Miten palveluun pääsee

Hakeudu palveluihin varaamalla aika asiakaspalvelustamme numerosta 010 506 5550. Palveluihin tarvitaan kotikunnan maksusitoumus tai palvelut voi maksaa itse. Kauniaisissa asuvat nuoret voivat varata ajan suoraan. Kirkkonummella asuville nuorille maksusitoumukset myönnetään kunnan palveluista.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Mitä hoidossa tavoitellaan

Nuorten palveluiden tavoitteena on vahvistaa nuoren elämänhallintaa ja psyykkistä hyvinvointia sekä hoitaa ja ennaltaehkäistä mielenterveyteen, sosiaaliseen elämään tai päihteiden käyttöön liittyviä ongelmia. Lisäksi näemme tärkeänä nuoren osallisuuden ja arkisten taitojen vahvistamisen.

Palveluissa arvioimme nuoren kokonaistilanteen ja suunnittelemme hoidon yksilöllisesti yhteistyössä nuoren tukiverkoston (esimerkiksi perhe, koulu tai lastensuojelu) kanssa.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/nuorten-palvelut-espoo
Jaa tämä sivu