Leppävaarankatu 10, Espoo

Leppävaarankatu 10, 3. krs
02600 Espoo
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun aukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Avoinna

ma–pe 8–15.45
Saatavilla myös ilta-aikoja

Palvelumme

Palvelemme 13–22-vuotiaita nuoria Espoon Leppävaarassa ja etänä videoyhteyden välityksellä. Nuoren avun tarve voi liittyä esimerkiksi päihteisiin, pelaamiseen tai mielenterveyteen.

Autamme myös käyttäytymisen ongelmissa, kuten rajattomuudessa ja aggressiivisuudessa. Tukea saa myös ongelmiin kotona, koulunkäynnissä tai kavereiden kanssa.

Palveluihimme sisältyvät vastaanotot nuorille ja perheille, verkostotyö sekä tarvittaessa myös lääkäripalvelut. Lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneille konsultaatioita nuorten päihde- ja mielenterveysasioissa.

Miten palveluun pääsee

Espoolaiset nuoret voivat hakeutua meille oman kotikunnan palvelujen ohjaamana lähetteellä. Kauniaisissa asuvat nuoret voivat ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme tai hakeutua palveluihin lähetteellä esimerkiksi koulun tai terveysaseman ohjaamana.

Asiakaspalvelumme tavoittaa numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu välittää yhteydenoton Nuorten palvelujen työntekijälle, joka ottaa nuoreen tai perheeseen yhteyttä vastaanottoajan sopimiseksi.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Mitä hoidossa tavoitellaan

Nuorten palvelujen tavoitteena on vahvistaa nuoren fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia. Hoidamme ja ennaltaehkäisemme päihteiden käyttöön ja mielenterveyteen liittyviä ongelmia. Lisäksi tarjoamme tukea elämänhallintaan ja näemme tärkeänä nuoren osallisuuden ja arkisten taitojen vahvistamisen.

Palveluissa arvioimme nuoren kokonaistilanteen ja suunnittelemme hoidon yksilöllisesti yhteistyössä nuoren verkoston, kuten perheen, koulun tai lastensuojelun, kanssa.

Nuorten palvelujen nimi oli aiemmin Nuorisoasema.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/nuorten-palvelut-espoo
Jaa tämä sivu