Back to top

Nuorten palvelut Espoo

Leppävaarankatu 10, 3. krs
02600 Espoo

puh. 045 6577 464 (toimisto)
fax (09) 2767 299

Avoinna 

Avoinna ma–pe klo 8–15.45

Saatavilla myös ilta-aikoja ja etäkäyntejä!

Palvelemme 13–28-vuotiaita nuoria ja heidän läheisiään Espoon Leppävaarassa. Nuorten palvelut (entinen nuorisoasema) on tarkoitettu kaikille ammattilaisen apua ja tukea tarvitseville nuorille.

Avun tarve voi liittyä esimerkiksi päihde- tai mielenterveysongelmiin, ongelmiin kotona, koulunkäynnissä tai kavereiden kanssa, toiminnallisiin riippuvuusongelmiin (esim. netti tai pelaaminen) tai käyttäytymisen ongelmiin (rajattomuus, aggressiivisuus).

Miten palveluun pääsee

Hakeudu nuorten palveluihin soittamalla tai lähettämällä sähköpostia työntekijöillemme. Palveluihin tarvitaan oman asuinkunnan maksusitoumus tai palvelut voi maksaa itse. Voimme tarvittaessa auttaa maksusitoumukseen liittyvässä selvittelyssä.

Espoolaisille hakeutuminen tapahtuu Nuorisopoliklinikka Nupolin kautta, jossa tehdään hoidon tarpeen arvio ja myönnetään maksusitoumus nuoren tarpeen mukaisiin palveluihin. Kauniaisissa ja Kirkkonummella asuville nuorille maksusitoumukset myönnetään oman kunnan palveluista.

Ota yhteyttä työntekijöihimme:

Minna Ylönen, psykologi, puh. 040 573 1963
Annina Nyberg-Hakala, toimintaterapeutti, puh. 050 357 7694

Jos olemme varattuja etkä saa meihin yhteyttä, voit jättää yhteydenottopyynnön myös tekstiviestillä tai sähköpostitse. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@a-klinikka.fi.

Palvelut on nyt mahdollista toteuttaa myös etäyhteyden avulla.

Mitä hoidossa tavoitellaan

Nuorten palveluiden tavoitteena on vahvistaa nuoren elämänhallintaa ja psyykkistä hyvinvointia sekä hoitaa ja ennaltaehkäistä mielenterveyteen, sosiaaliseen elämään tai päihteidenkäyttöön liittyviä ongelmia. Lisäksi näemme tärkeänä nuoren osallisuuden ja arkisten taitojen vahvistamisen.

Nuoren kokonaistilanne arvioidaan ja hoito suunnitellaan yksilöllisesti yhteistyössä nuoren muun tukiverkoston kanssa (esimerkiksi perhe, koulu tai lastensuojelu). Palvelumuotojamme ovat yksilökeskustelut, perhe- ja verkostotapaamiset sekä tarvittaessa lääkärikäynnit.

Hoitotyön lisäksi tarjoamme koulutus- ja konsultaatiopalveluja nuorten mielenterveys- ja päihdeasioissa.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/nuorten-palvelut-espoo