Meille olet tervetullut

Sotkankatu 5
13100 Hämeenlinna
Suomi

Ehkäisevä päihdetyö koordinoi Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan seudun ehkäisevää työtä. Tervetuloa tapahtumiin ja koulutuksiin.

  Ajankohtaista

  Menneet tapahtumat ja tiedotteet

  Ota yhteyttä

  Ehkäisevästä päihdetyöstä Hämeenlinnan seudulla vastaa koordinaattori Paula Meskanen, [email protected].

  Ehkäisevällä työllä kestävää hyvinvointia

  Ehkäisevä päihdetyö edistää terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Tavoitteena on vähentää päihteiden kysyntää, saatavuutta, tarjontaa ja käytöstä aiheutuvia haittoja. Ehkäisevä työ kohdistuu alkoholin, huumausaineiden ja tupakan lisäksi myös rahapelaamisen haittoihin.

  Ehkäisevä päihdetyö Hämeenlinna järjestää säännöllisesti Päihdefoorumin, joka tarjoaa mahdollisuuden kuulla ajankohtaisista päihteisiin ja hyvinvointiin liittyvistä kysymyksistä. Seudun asukkaiden päihteisiin liittyvistä mielipiteistä kerätään tietoa Päihdeasennekyselyllä.

  Ehkäisevään työhön sisältyy monipuolista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, tiedotusta ja koulutusta. Ehkäisevä työ suunnataan kaikille ikäryhmille lapsista vanhuksiin. Ehkäisevä päihdetyö Hämeenlinna haluaa ottaa kuntalaiset mukaan ehkäisevään työhön sekä mielenterveys- ja päihdeasioista käytävään keskusteluun. Ehkäisevä päihdetyö kuuluu kaikille!

  Sivun lyhytosoite
  a-klinikka.fi/epthml
  Jaa tämä sivu