Hämeenlinnan Sotkankatu

Sotkankatu 5
13100 Hämeenlinna
Suomi

puh. 040 547 3194 ja 040 868 2107

Tukiasuntoja tarjotaan hämeenlinnalaisille, joiden elämäntilanne on kriisiytymässä asunnon menettämisuhan tai asunnon puuttumisen vuoksi.

Palvelumme

Tuetun asumisen tarkoituksena on tukea asukkaita arjessa selviytymisessä. Käytännön toiminnasta vastaavat tukiasunto-ohjaajat, jotka pitävät viikoittain yhteyttä asukkaisiin. Lisäksi tukiasunnoissa asuvia ohjataan sosiaali- ja terveystoimen palveluihin sekä muihin tarpeenmukaisiin erityispalveluihin.

Tukiasunnot ovat eri puolilla kaupunkia ja sijaitsevat omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa. Asumisen kustannuksista vastaa asukas itse maksamalla vuokraa, joka noudattelee yleistä vuokratasoa.

Miten palveluun pääsee

Voit olla yhteydessä tuetun asumisen ohjaajiin, he neuvovat hakeutumisessa ja kertovat asuntotilanteesta:

Ohjaaja, Takumäki, puh. 040 547 3194
Ohjaaja, Sotkankoti, puh. 040 868 2107

Asumishakemuksen voi ladata sivultamme. Lomakkeita saa myös A-klinikkayhteisöstä, tuetun asumisen ohjaajilta ja Hämeenlinnan kaupungin aikuissosiaalityöstä.

Asukasvalinnat tehdään asumishakemusten ja haastattelujen perusteella kahden viikon välein pidettävässä asumispalvelutiimissä.

Asukkaan kanssa tehdään määräaikainen vuokrasopimus, suunnitelma kuntoutumisesta ja yhteistyösopimus.

Yhteistyökumppanit

Tukiasuntotoiminnan läheisiä yhteistyökumppaneita ovat olleet Hämeenlinnan Asunnot Oy, aikuissosiaalityö sekä muut erityisasumista tarjoavat toimijat ja asiakkaiden verkostot.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/tuettu-asuminen-hameenlinna
Jaa tämä sivu