Hämeenlinnan Viipurintie

Viipurintie 1–3 G, 4. krs
13200 Hämeenlinna
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun aukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Ajankohtaista

Vieroitushoitoyksikkö Hämeenlinna on suljettu. Vieroitushoitopalvelua tarjotaan Hämeenlinnan ja ympäristökuntien asukkaille tällä hetkellä muissa A-klinikka Oy:n vieroitushoitoyksiköissä esimerkiksi Tampereella, Lahdessa tai Järvenpäässä. Lisätiedot ja yhteydenotot palvelupäällikkö Marianne Mäkinen, [email protected]

Palvelumme

Vieroitushoitoyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa päihteiden käytön aiheuttamiin vieroitusoireisiin. Palvelumme on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Myös korvaushoitoasiakkaat voivat hakeutua hoitoon vieroittautumaan oheiskäytöstä.

Miten hoitoon pääsee

Vieroitushoitopalvelut on tarkoitettu Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan asukkaille. Muiden kuntien asukkaiden hoidosta voidaan tehdä erillinen sopimus.

Voit hakeutua vieroitushoitoon A-klinikka Hämeenlinnan päivystysvastaanoton kautta. A-klinikan päivystyksessä arvioidaan hoidon tarve. Hoitoon voidaan ohjata myös yhteispäivystyksestä tai asiakkaan omalta terveysasemalta.

Hoidon sisältö

Hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tilanteen mukaan. Yleisimmin hoidon pituus on 7 vuorokautta, lääke- ja huumevieroituksissa 14 vuorokautta. Korvaushoitoasiakkaat voivat tulla vieroittautumaan oheiskäytöstä 14 vuorokauden ajaksi.

Vieroitushoidon tavoitteena on asiakkaan päihdekierteen katkaisu, vieroitusoireiden hoito sekä jatkohoidon suunnittelu.

Asiakkaan toipumisen tukena on ammattitaitoinen henkilökunta.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/vieroitushoitoyksikko-hameenlinna
Image
Pohjoisklinikan logo

Pohjoisklinikan päihdepalvelut saatavilla myös etänä koko Suomeen. Varaa aika helposti netissä.

Varaa aika

Jaa tämä sivu