Hämeenlinnan Viipurintie

Viipurintie 1–3 G, 4. krs
13200 Hämeenlinna
Suomi

puh. 050 5090 707 (paikkatiedustelu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille 24/7)

Ajankohtaista

Vieroitushoitoyksikkö on avoinna ja palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Lisätietoa saa paikkavarauksen yhteydessä asiakaspalvelustamme. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

Vieroitushoitoyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa päihteiden käytön aiheuttamiin vieroitusoireisiin. Palvelumme on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Myös korvaushoitoasiakkaat voivat hakeutua hoitoon vieroittautumaan oheiskäytöstä.

Miten hoitoon pääsee

Vieroitushoitoyksikön palvelut on tarkoitettu Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan asukkaille. Muiden kuntien asukkaiden hoidosta voidaan tehdä erillinen sopimus.

Voit hakeutua vieroitushoitoon A-klinikka Hämeenlinnan päivystysvastaanoton kautta. A-klinikan päivitystyksessä arvioidaan hoidon tarve.

Hoitoon voidaan ohjata myös yhteispäivystyksestä tai asiakkaan omalta terveysasemalta. Paikkatiedustelu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille ympäri vuorokauden numerossa 050 5090 707.

Hoidon sisältö

Hoitojakso kestää 3–14 vuorokautta ja se suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tilanteen mukaan. Yleisimmin hoidon pituus on 7 vuorokautta, lääke- ja huumevieroituksissa 14 vuorokautta. Korvaushoitoasiakkaat voivat tulla vieroittautumaan oheiskäytöstä 14 vuorokauden ajaksi.

Vieroitushoidon tavoitteena on asiakkaan päihdekierteen katkaisu, vieroitusoireiden hoito sekä jatkohoidon suunnittelu.

Henkilökuntamme

Asiakkaan toipumisen tukena on ammattitaitoinen henkilökunta. Vieroitushoitoyksikön henkilökunta koostuu kolmesta sairaanhoitajasta, neljästä ohjaajasta ja osa-aikaisesta lääkäristä.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/vieroitushoitoyksikko-hameenlinna
Jaa tämä sivu