Meille olet tervetullut

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun aukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Ajankohtaista

Vieroitushoitopalvelua tarjotaan Hämeenlinnan ja ympäristökuntien asukkaille muissa A-klinikka Oy:n vieroitushoitoyksiköissä esimerkiksi Tampereella, Lahdessa tai Järvenpäässä.

Palvelumme

Vieroitushoitoyksikkömme tarjoavat ympärivuorokautista hoitoa päihteiden käytön aiheuttamiin vieroitusoireisiin. Palvelumme on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Myös korvaushoitoasiakkaat voivat hakeutua hoitoon vieroittautumaan oheiskäytöstä.

Miten hoitoon pääsee

Voit hakeutua vieroitushoitoon A-klinikka Hämeenlinnan päivystysvastaanoton kautta. A-klinikan päivystyksessä arvioidaan hoidon tarve. Hoitoon voidaan ohjata myös yhteispäivystyksestä tai asiakkaan omalta terveysasemalta.

Hoidon sisältö

Hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tilanteen mukaan. Yleisimmin hoidon pituus on 7 vuorokautta, lääke- ja huumevieroituksissa 14 vuorokautta. Korvaushoitoasiakkaat voivat tulla vieroittautumaan oheiskäytöstä 14 vuorokauden ajaksi.

Vieroitushoidon tavoitteena on asiakkaan päihdekierteen katkaisu, vieroitusoireiden hoito sekä jatkohoidon suunnittelu. Asiakkaan toipumisen tukena on ammattitaitoinen henkilökunta.

Jaa tämä sivu