Back to top

A-klinikka Hamina

Raatihuoneentori 16
49400 Hamina

puh. 010 506 5550 (ajanvaraukset ja neuvonta ma–pe 8–18)

Avoinna 

ma–pe 8–14

Sairaanhoitajan päivystysvastaanotto ilman ajanvarausta
ti 12–13.45
to 12–13.45

A-klinikka auttaa päihdeongelmissa ja erilaisissa riippuvuuksissa yksilöllisesti. Palvelut on tarkoitettu päihteiden käyttäjille ja heidän läheisilleen.

Hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Hoitomuotoina käytetään muun muassa yksilö-, pari-, perhe- ja ryhmätapaamisia, lääkehoitoa, korva-akupunktiota ja fysioakustista hoitoa.

Hoidon tavoitteet ovat yksilöllisiä. Hoidossa edetään yhdessä asiakkaan kanssa laaditun suunnitelman mukaisesti.

Miten hoitoon pääsee

Hoitoon voi tulla arkisin ajanvarauksella tai päivystysaikoina ilman ajanvarausta. Ajan voit varata A-klinikka Oy:n asiakaspalvelunumerosta 010 506 5550 (ma–pe klo 8–18). Palvelemme myös sähköpostitse [email protected].

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Lähetettä ei tarvita. Hoito on pääosin maksutonta.

A-klinikka Haminan toimipisteen suora numero on 040 1368 260.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Hoidon voi maksaa itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Jos haluat selvittää, voiko asuinkuntasi myöntää maksusitoumuksen verkkoterapiaa varten, ota yhteyttä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/a-klinikka-hamina