Back to top

A-klinikka Hamina

Raatihuoneentori 16
49400 Hamina

puh. 040 1368 260

Avoinna 

ma–pe 8–14

Päivystysvastaanotto ilman ajanvarausta
ma 8.15–10.45
ti 12–13.45
to 8.15–10.45

Kesän 2019 poikkeusaukioloajat

A-klinikka Hamina palvelee 24.6.–26.7. A-klinikka Kotkan tiloissa osoitteessa Turvalantie 2. Palvelut ajanvarauksella numerosta 040 1368 260 tai päivystysvastaanotto ilman ajanvarausta ke klo 8.15–11 ja 12–14.

A-klinikka auttaa päihdeongelmissa ja erilaisissa riippuvuuksissa yksilöllisesti. Palvelut on tarkoitettu päihteiden käyttäjille ja heidän läheisilleen.

Hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Hoitomuotoina käytetään muun muassa yksilö-, pari-, perhe- ja ryhmätapaamisia, lääkehoitoa, korva-akupunktiota ja fysioakustista hoitoa.

Hoidon tavoitteet ovat yksilöllisiä. Hoidossa edetään yhdessä asiakkaan kanssa laaditun suunnitelman mukaisesti.

Miten hoitoon pääsee

Hoitoon voi tulla arkisin ajanvarauksella tai päivystysaikoina ilman ajanvarausta. Lähetettä ei tarvita. Hoito on pääosin maksutonta.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Hoidon voi maksaa itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Jos haluat selvittää, voiko asuinkuntasi myöntää maksusitoumuksen verkkoterapiaa varten, ota yhteyttä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/a-klinikka-hamina