Pohjoisklinikka sijaitsee Rautatientorin kulmalla

Kaisaniemenkatu 1
00100 Helsinki
Suomi

puh. 010 506 5900 (ma–pe 8–17)
[email protected]
pohjoisklinikka.fi

Avoinna

Palvelemme ajanvarauksella

Alkoholiin liittyvissä huolissa ja ongelmissa saat apua Pohjoisklinikalta, joka sijaitsee Helsingissä Rautatientorin kulmalla.

Pohjoisklinikalta voit varata ajan lääkärille tai hoitajalle, joka on erikoistunut alkoholiin ja muihin päihteisiin liittyvien ongelmien hoitoon. Asiantuntijamme palvelevat ammattitaidolla ja luottamuksella.

Palvelemme myös etänä – vastaanotolle pääset videoyhteyden välityksellä miltä paikkakunnalta tahansa. Digipalvelumme ovat joustavasti käytettävissä.

Maksuttomalla hoitajan ensikäynnillä voit keskustella siitä, mitkä Pohjoisklinikan palvelut soveltuisivat sinulle. Voit varata myös suoraan ajan lääkärille tai hoitajalle.

Saat meiltä ajan nopeasti ja helposti. Tutustu hinnastoon sivuillamme.

Tutustu ja varaa aika verkossa

pohjoisklinikka.fi

Pohjoisklinikan asiakaspalvelu

Pohjoisklinikan asiakaspalvelunumero 010 506 5900 on avoinna arkisin kello 8–17. Tavoitat asiakaspalvelumme myös osoitteesta [email protected] Ajanvarauksia voimme ottaa vastaan vain puhelimitse.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5900 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Jaa tämä sivu