Back to top

K-klinikka Hamina

Raatihuoneentori 16
49400 Hamina

puh. 010 506 5550 (neuvonta ma–pe 8–18)

K-klinikka Hamina on lopettanut toimintansa 31.12.2019. Haminalaisten päihdehoidon avopalvelut tuottaa 1.1.2020 alkaen Kymsote.

Haminalaiset voivat jatkossakin hakeutua A-klinikka Oy:n ympärivuorokautisen laitoshoidon palveluihin, kuten vieroitus- ja selviämishoitoon, Kotkaan ja Kouvolaan.

Kiitämme lämpimästi kaikkia asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme vuosikymmenten yhteistyöstä ja toivotamme hyvää uutta vuotta 2020!

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Hoidon voi maksaa itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Jos haluat selvittää, voiko asuinkuntasi myöntää maksusitoumuksen verkkoterapiaa varten, ota yhteyttä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/k-klinikka-hamina