Kokemäen Siltakatu

Siltakatu 4
32800 Kokemäki
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun aukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Avoinna

Palvelemme ajanvarauksella

ma 8.30–15.30
ti 8.30–15.30
ke 8.30–18
to 8.30–15.30
pe 8.30–15.30

Palvelusta vastaa

palveluesimies Kristiina Siirto-Honkanen
puh. 050 4386 743
[email protected]

Perheiden palveluihin ovat tervetulleita perheet ja nuoret. Avun tarve voi liittyä esimerkiksi alkoholiin, muihin päihteisiin tai pelaamiseen. Nuorella huolena voi olla myös vanhemman tai läheisen tilanne.

Meiltä saa myös perheneuvontaa ja apua lasten kasvatukseen ja perhesuhteisiin liittyvissä asioissa. Tarjoamme tukea vanhemmuuteen, parisuhteen ongelmiin ja erotilanteeseen.

Kenelle

Palvelumme on tarkoitettu seuraavien kuntien asukkaille: Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Kokemäki ja Nakkila. Palvelut ovat pääasiassa maksuttomia. Voit tulla meille suoraan ilman lähetettä.

Varaa aika

Varaa aika A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Palvelumme

Voit ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi silloin, kun olet huolestunut lapsen käyttäytymisestä tai kaipaat tukea parisuhdeongelmissa tai perhesuhteiden selvittelyssä. Meille voi hakeutua myös silloin, kun perheessä on päihteisiin tai mielenterveyteen liittyviä ongelmia.

Palveluihimme sisältyvät neuvonta, keskustelukäynnit ja kotikäynnit. Tarvittaessa saatavilla ovat myös lääkäripalvelut. Palvelujen sisältö suunnitellaan yksilöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Vastaanotolle voi tulla yksilö-, pari- tai perhetapaamiselle.

Järjestämme myös ammattilaisen ohjaamia Hoivaa ja leiki -ryhmiä raskaana oleville äideille ja vauvaperheille.

Palveluissa käytämme erilaisia vanhemmuutta ja perheen vuorovaikutusta tukevia terapiamuotoja, kuten ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa ja Theraplay-vuorovaikutushoitoa.

Hoivaa ja leiki -ryhmät raskaana oleville äideille

Theraplay-terapiaan pohjautuvassa Hoivaa ja leiki -ryhmäinterventiossa vahvistetaan äitiyttä, kurkistetaan vauvan maailmaan ja pohditaan omia tunteita äidiksi tulemiseen liittyen.

Ihanteellisin aika aloittaa Hoivaa ja leiki -ryhmässä on noin raskausviikolla 30–32. Ryhmässä on 3–4 äitiä ja kaksi ohjaajaa. Ryhmä kokoontuu 4 kertaa ja kokoontumiset kestävät 1,5 tuntia. Ryhmän jälkeen on mahdollisuus jäädä kahvittelemaan.

Ryhmässä hyödynnetään kokemuksellisia tehtäviä ja äidit saavat vauvakirjan, johon voi kirjoittaa omia tuntemuksia äitiydestä ja tulevasta vauvasta. Jokainen äiti päättää itse, minkä verran osallistuu ryhmän keskusteluun.

Kysy ryhmästä lisää työntekijöiltämme.

Lastensuojelun tukipalvelut

Tarjoamme myös lastensuojelun tukipalveluja. Perhetyön ja tehostetun perhetyön palveluihin ohjaudutaan kotikunnan sosiaalipalvelujen kautta.

Perhetyön avulla voidaan tukea vanhemmuutta, lasten kasvatusta tai perheen toimintakykyä ja arjen hallintaa. Henkilökuntamme on erikoistunut lapsen kasvun, kehityksen ja kasvatuksen sekä perhesuhteiden tukemisen lisäksi päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon. Perheelle nimetään oma työntekijä.

Tehostettu perhetyö on intensiivistä erityistason palvelua perheille, joissa ongelmat ovat vakavia. Tehostetun perhetyön tavoitteena on suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti tukea lasta ja perhettä vaativissa ongelmissa tai vaikeassa tilanteessa, kuten kriisissä.

Tehostetussa perhetyössä perheen tukena on kaksi perhetyöntekijää, jotka työskentelevät työparina. Tehostettua perhetyötä tarjotaan pääasiassa perheen kotona ja tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lastensuojelun tukipalvelujen kokonaisuus suunnitellaan aina perheen tilanteen ja tarpeiden mukaisesti yhdessä perheen kanssa. Tehostetussa perhetyössä suunnittelussa on mukana lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä.

Lastensuojelun tukipalveluihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä palveluesimies Kristiina Siirto-Honkaseen, p. 050 4386 743, [email protected]

Henkilökuntamme

  • psykologi Johanna Havia
  • sosiaalityöntekijä Evelina Isomäki
  • sairaanhoitaja Heidi Pajukoski
  • sairaanhoitaja Sanna-Mari Piira
  • sairaanhoitaja Helena Pohjavirta
  • sairaanhoitaja Mitra Rantala
  • ohjaaja Anita Suominen
  • palveluesimies Kristiina Siirto-Honkanen

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected]

Tarjoamme myös konsultaatioita yhteistyökumppaneille esimerkiksi seuraavista aiheista: Lapset puheeksi -menetelmäkoulutus, parisuhteen ja vanhemmuuden tukeminen, varhaisen vuorovaikutuksen hoito, perhetyön ja päihdeongelmien hoidon yhdistäminen.

Perheiden palvelut Kokemäen nimi oli aiemmin Perheneuvola Kokemäki.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/perheiden-palvelut-kokemaki
Jaa tämä sivu