Kokemäen Siltakatu

Siltakatu 4
32800 Kokemäki
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun aukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Avoinna

Palvelemme ajanvarauksella

ma 8.30–15.30
ti 8.30–15.30
ke 8.30–18
to 8.30–15.30
pe 8.30–15

Perheiden palveluihin ovat tervetulleita perheet ja alaikäiset lapset ja nuoret. Kasvatus- ja perheneuvonnan palveluihin tarvitaan lähete hyvinvointialueen sosiaalipalveluista. Alaikäiset nuoret voivat tulla meille päihdehoitoon suoraan ilman lähetettä.

Kenelle

Palvelumme on tarkoitettu seuraavien kuntien asukkaille: Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Kokemäki ja Nakkila. Palvelut ovat pääasiassa maksuttomia.

Varaa aika

Varaa aika A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Kasvatus- ja perheneuvonta

Kasvatus- ja perheneuvonnan palveluissa tarjoamme tukea lasten kasvatukseen ja perhesuhteisiin liittyvissä asioissa. Autamme esimerkiksi silloin, kun olet huolestunut lapsesi käyttäytymisestä tai kaipaat tukea parisuhdeongelmiin. Meille voi hakeutua myös silloin, kun perheessä on päihde- tai mielenterveysongelmia.

Palveluihin sisältyvät neuvonta, keskustelukäynnit, kotikäynnit ja tarvittaessa lääkäripalvelut. Vastaanotolle voi tulla yksilö-, pari- tai perhetapaamiselle. Palveluissa käytämme erilaisia vanhemmuutta ja perheen vuorovaikutusta tukevia terapiamuotoja, kuten ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa ja Theraplay-vuorovaikutushoitoa.

Kasvatus- ja perheneuvonnan palveluihin tarvitaan lähete Satakunnan hyvinvointialueen sosiaalipalveluista. Kun olet saanut lähetteen, voit varata ajan puhelimitse asiakaspalvelustamme.

Nuorten palvelut

Nuorten palveluissa autamme alaikäisiä nuoria alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä huolissa ja ongelmissa. Huoli voi liittyä myös perheenjäsenen tai muun läheisen tilanteeseen.

Palveluihin sisältyvät neuvonta, keskustelukäynnit ja tarvittaessa lääkäripalvelut. Vastaanotolle voi tulla yhdessä vanhemman tai muun huoltajan kanssa.

Voit varata vastaanottoajan suoraan asiakaspalvelustamme, lähetettä ei tarvita.

Hoivaa ja leiki -ryhmät

Järjestämme Hoivaa ja leiki -ryhmiä raskaana oleville äideille ja vauvaperheille. Ryhmissä vahvistetaan äitiyttä, kurkistetaan vauvan maailmaan ja pohditaan omia tunteita äidiksi tulemiseen liittyen. Ryhmät pohjautuvat Theraplay-terapiaan. Kysy ryhmistä lisää työntekijöiltämme.

Lastensuojelun tukipalvelut

Tarjoamme myös lastensuojelun tukipalveluja. Perhetyön ja tehostetun perhetyön palveluihin ohjaudutaan hyvinvointialueen sosiaalipalvelujen kautta.

Perhetyön avulla voidaan tukea vanhemmuutta, lasten kasvatusta tai perheen toimintakykyä ja arjen hallintaa. Henkilökuntamme on erikoistunut lapsen kasvun, kehityksen ja kasvatuksen sekä perhesuhteiden tukemisen lisäksi päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon. Perheelle nimetään oma työntekijä.

Tehostettu perhetyö on intensiivistä erityistason palvelua perheille, joissa ongelmat ovat vakavia. Tavoitteena on suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti tukea lasta ja perhettä vaativissa ongelmissa tai vaikeassa tilanteessa. Perheen tukena on kaksi perhetyöntekijää, jotka työskentelevät työparina. Tehostettua perhetyötä tarjotaan pääasiassa perheen kotona ja tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lastensuojelun tukipalvelujen kokonaisuus suunnitellaan aina perheen tilanteen ja tarpeiden mukaisesti yhdessä perheen kanssa. Tehostetussa perhetyössä suunnittelussa on mukana lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä.

Lastensuojelun tukipalveluihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä palveluesimies Elina Penttilään, p. 040 185 4708, [email protected].

Henkilökuntamme

  • sairaanhoitaja Heidi Pajukoski
  • sairaanhoitaja Helena Pohjavirta
  • sairaanhoitaja Mitra Rantala
  • sosiaalityöntekijä Evelina Isomäki
  • ohjaaja Anita Suominen
  • perhe- ja paripsykoterapeutti Kristiina Siirto-Honkanen
  • psykologi Johanna Havia
  • palveluesimies Elina Penttilä
  • projektipäällikkö Sanna-Mari Piira (SataÄidit-hanke)

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected].

Tarjoamme myös konsultaatioita yhteistyökumppaneille esimerkiksi seuraavista aiheista: Lapset puheeksi -menetelmäkoulutus, parisuhteen ja vanhemmuuden tukeminen, varhaisen vuorovaikutuksen hoito, perhetyön ja päihdeongelmien hoidon yhdistäminen.

Perheiden palvelut Kokemäen nimi oli aiemmin Perheneuvola Kokemäki.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/perheiden-palvelut-kokemaki
Jaa tämä sivu