16.12.2020

Toimipisteidemme etävastaanotot

Useat toimipisteemme tarjoavat vastaanottoaikoja etänä. Saat etävastaanotoista lisätietoja omalta työntekijältäsi tai asiakaspalvelustamme.

Huomioithan, että etävastaanotolla ei ole mahdollista tehdä fyysisiä tutkimuksia tai toimenpiteitä. Lääkereseptien ja lähetteiden suhteen toimimme toimipistekohtaisten käytäntöjen mukaan.

21.12.2020
Päihdesairaala on erikoistunut päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoitoon. Meillä on ympärivuorokautinen lääkäripäivystys ja 70 potilaspaikkaa.
Kuusitie 36
04480
Haarajoki
21.12.2020

Digitaalinen terveysteknologiaratkaisu Previct on uusi päihdehoidon työkalu esimerkiksi kuntien ja työterveyshuoltojen käyttöön. Helppokäyttöinen Previct tukee hoitosuhdetta, kun potilas pyrkii lopettamaan tai vähentämään alkoholinkäyttöä

Palvelu sisältää nettipohjaisen hoitoportaalin, puhelinsovelluksen ja mukana kannettavan taskukokoisen alkometrin. Previct toimii työkaluna ammattilaisen tarjoaman hoidon rinnalla.

6.8.2020
Stopparit ovat erikoistuneet nuorten päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon.
Reutsinkatu 9
49400
Hamina
21.12.2020

Ajankohtaista

Stoppari on avoinna ja palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

Stopparit ovat erikoistuneet nuorten päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon. Palvelut on tarkoitettu kiireellisesti sijoitetuille tai huostaan otetuille nuorille.

Pitkämäenkatu 4 D
15300
Lahti
22.12.2020

A-klinikka Oy:n verkkoterapia on hoito-ohjelma alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Ajasta ja paikasta riippumaton toteutus jättää aikaa arjelle. Verkkoterapian kesto on noin neljä kuukautta.

Verkkoterapiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilainen on tukena muutoksen tekemisessä. Asiakas saa henkilökohtaista palautetta ja pääsee keskustelemaan verkkoterapeutin kanssa etävastaanotolla.

Verkkoterapia on saatavilla koko Suomeen. Voit hakeutua verkkoterapiaan itse tai ammattilaisen ohjaamana maksusitoumuksella.