Etävastaanotto

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa videoyhteyden välityksellä. Muutoin etävastaanottoa voi verrata A-klinikalla paikan päällä tapahtuvaan vastaanottokäyntiin. Videoyhteys on turvallinen ja salattu.

Toimipisteidemme etävastaanotot

Useat toimipisteemme tarjoavat vastaanottoaikoja etänä. Saat etävastaanotoista lisätietoja omalta työntekijältäsi tai asiakaspalvelustamme.

Huomioithan, että etävastaanotolla ei ole mahdollista tehdä fyysisiä tutkimuksia tai toimenpiteitä. Lääkereseptien ja lähetteiden suhteen toimimme toimipistekohtaisten käytäntöjen mukaan.

Varattavissa myös netistä

Digipalvelumme tarjoavat etävastaanottoja yksittäin tarpeen mukaan. Lähetettä tai aikaisempaa hoitokontaktia ei tarvita. Palvelu on saatavilla paikkakunnasta riippumatta.

Etävastaanotolla voit keskustella mistä tahansa alkoholiin, muihin päihteisiin tai esimerkiksi pelaamiseen liittyvistä asioista – myös läheisenä. Tukenasi on sosiaali- ja terveysalan ammattilainen.

Vastaanoton kesto on 45 minuuttia ja hinta 80 euroa. Saat laskun sähköpostitse käynnin jälkeen.

Tutustu tarkemmin ja varaa aika: hoitoaverkossa.fi/etavastaanotot

Kun tulet etävastaanotolle

Etävastaanottoa varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on nettiyhteys, web-kamera ja mikrofoni. Tarkemmat ohjeet saat työntekijältä sähköpostiisi.

Etävastaanotolla asiakkaan ja ammattilaisen välinen tietoliikenne on salattu. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja salassa pidettäviä.

Lämpimästi tervetuloa etävastaanotolle!

Hoitoa alkoholinkäytön vähentämiseen

Digitaalisiin palveluihimme sisältyy myös verkkoterapia, joka on joustava hoito-ohjelma alkoholinkäytön vähentämiseen. Hoito kestää noin 4 kuukautta.

Verkkoterapia sisältää verkossa tehtävät harjoitukset ja verkkoterapeutin tuen. Palvelu on saatavilla koko Suomeen paikkakunnasta riippumatta.

Kysy lisää toimipisteestämme tai tutustu: hoitoaverkossa.fi/verkkoterapia

Jaa tämä sivu