Back to top

Etävastaanotot

Etävastaanotolta tukea paikkakunnasta riippumatta:

Etävastaanotolla voit keskustella mistä tahansa päihteisiin tai esimerkiksi pelaamiseen liittyvistä asioista – myös läheisenä. Tukenasi on sosiaali- ja terveysalan ammattilainen.

Apua paikkakunnasta riippumatta

Etävastaanotto on turvallinen ja joustava tapa saada ammattilaisen apua esimerkiksi omalta kotisohvaltasi käsin. A-klinikka Oy:n etävastaanotolla tukenasi on sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jonka kanssa pääset keskustelemaan videovälitteisesti.

Palvelu on saatavilla paikkakunnasta riippumatta. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin ilman lähetettä tai aikaisempaa hoitokontaktia. Hoitoon pääsee nopeasti.

Varaa sinulle sopiva aika: hoitoaverkossa.fi/etavastaanotot

Luottamuksella ja turvallisesti

Etävastaanotolla asiakkaan ja ammattilaisen välinen tietoliikenne on salattu. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja salassa pidettäviä.

Tarvitset etävastaanottoa varten tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on nettiyhteys, web-kamera ja mikrofoni.

Hoitoa alkoholinkäytön vähentämiseen

Digitaalisiin palveluihimme sisältyy myös verkkoterapia, joka on tehokas ja joustava hoito-ohjelma alkoholinkäytön vähentämiseen.

Verkkoterapian ajasta ja paikasta riippumaton toteutus jättää aikaa arjelle. Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tukee muutoksen tekemisessä.