Back to top

Previct

Uudenlaista tukea hoitosuhteeseen:

Previct on uudenlainen, helppokäyttöinen terveysteknologiaratkaisu. Se tukee hoitosuhdetta, kun pyritään lopettamaan tai vähentämään alkoholinkäyttöä. Previct voi tunnistaa retkahdusriskin etukäteen reaaliaikaisen tiedon, tekoälyn ja käyttäytymisanalyysin avulla.

Palvelu sisältää nettipohjaisen hoitoportaalin, puhelinsovelluksen ja mukana kannettavan taskukokoisen alkometrin.

Uusi työkalu päihdehäiriön hoitoon

Previct tarjoaa potilaalle tukea muutokseen.

Previct tuo potilaalle vapautta, kun tuki muutokseen on mukana arjessa – klinikalle ei tarvitse lähteä erikseen. Potilas päättää itse, missä tekee puhallustestit ja vastaa vointiaan koskeviin kysymyksiin. Previctin avulla potilas osallistuu hoitoonsa aktiivisesti, jolloin saavutetaan kestävämpiä tuloksia.

Hoitotaho saa helposti tulkittavaa, reaaliaikaista tietoa potilaan voinnista ja voi tehdä päätöksiä hoidosta sen pohjalta. Tarvittaessa potilaan tilanteeseen voidaan puuttua nopeasti. Previctin avulla hoitoa voidaan tarjota sitä tarvitsevalla oikeaan aikaan, mikä säästää aikaa ja resursseja.

Previct tarjoaa mahdollisuuden yksilölliseen, asiakaslähtöiseen hoitoon, jolla saadaan kestäviä tuloksia.

Tutustu palveluun tarkemmin: hoitoaverkossa.fi/previct

Hoitoa verkossa

Tutustu myös muihin digitaalisiin palveluihimme:

Verkkoterapia on tehokas ja joustava hoito-ohjelma alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Hoitoon pääsee nopeasti ilman jonoja. Verkkoterapiasta on saatavilla neljä erilaista hoito-ohjelmaa asiakkaan henkilökohtaisen tuen tarpeen mukaan.

Etävastaanotolla pääsee keskustelemaan ammattilaisen kanssa joustavasti omalta kotisohvaltasi käsin. Etävastaanotot ovat maksullisia ja niitä voi varata netistä yksittäin.