Back to top

A-klinikka Kotka

Turvalantie 2
48700 Kotka

puh. 040 1368 200 (neuvonta ja ajanvaraukset ma–pe 8–16)

Autamme erilaisissa riippuvuuksissa sekä mielenterveyteen ja arjen hallintaan liittyvissä haasteissa. Ongelmien taustalla voi olla esimerkiksi alkoholi, huumeet, lääkkeet tai pelaaminen.

Palveluihimme sisältyvät terapiakeskustelut niin yksilöille, pareille kuin perheille, lääkäripalvelut sekä avokatkaisuhoito. Avokatkaisuhoidossa voidaan katkaista asiakkaan päihdekierre turvallisesti. Se soveltuu hoidoksi silloin, kun päihteiden käytön aiheuttamat vieroitusoireet eivät edellytä ympärivuorokautista seurantaa. Tarjoamme myös korva-akupunktiota ja fysioakustista hoitoa.

Hoito on luottamuksellista ja yksilöllistä. Hoidossa edetään asiakkaan kanssa yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti.

Miten hoitoon pääsee

Ota yhteyttä puhelimitse 040 1368 200. Olemme tavoitettavissa arkisin klo 8–16.

Palvelumme ovat maksullisia. Hakeutuminen vain ajanvarauksella.

Korvaushoidon palvelut ovat saatavilla K-Klinikka Kotkan kautta.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Hoidon voi maksaa itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Jos haluat selvittää, voiko asuinkuntasi myöntää maksusitoumuksen verkkoterapiaa varten, ota yhteyttä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/a-klinikka-kotka