Back to top

A-klinikka Kotka

Turvalantie 2
48700 Kotka

puh. 040 1368 200 (ma–pe 8–16)

Tarjoamme apua alkoholi-, huume-, lääke-, peli- tai muista riippuvuuksista irrottautumiseen sekä mielenterveyteen ja arjen hallintaan liittyviin haasteisiin. Palveluihimme kuuluvat avokatkaisu, opioidikorvaushoito, lääkäripalvelut, terapiakeskustelut, pari-, perhe- ja verkostotapaamiset sekä verkkoterapia.

Hoitomuotoina käytetään muun muassa yksilö-, pari- ja perhetapaamisia, lääkehoitoa, korva-akupunktiota ja fysioakustista hoitoa. Hoidossa korostamme luottamuksellista yhteistyötä asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa.

Asiakkuus perustuu vapaaehtoisuuteen. Kunkin asiakkaan hoidon tavoitteet ovat yksilöllisiä. Hoidossa edetään yhdessä asiakkaan kanssa laaditun suunnitelman mukaisesti.

Henkilökuntamme koostuu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisista.

Miten hoitoon pääsee

Voit hakeutua palveluihin itsemaksavana asiakkaana ottamalla puhelimitse yhteyttä A-klinikka Kotkan numeroon 040 1368 200. Olemme tavoitettavissa arkisin klo 8–16.

Hakeutuminen vain ajanvarauksella. Palvelut ovat maksullisia.

Mitä hoidossa tavoitellaan

Tavoitteena on asiakkaan päihteiden käytön väheneminen tai loppuminen, sosiaalinen ja terveydellinen kuntoutuminen, toimintakyvyn ja osallisuuden vahvistuminen sekä elämäntilanteen kohentuminen.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/a-klinikka-kotka