Back to top

A-klinikka Kotka

Turvalantie 2
48700 Kotka

puh. 040 1368 200 (ma–pe 8–16)

Tarjoamme apua alkoholi-, huume-, lääke-, peli- tai muista riippuvuuksista irrottautumiseen sekä mielenterveyteen ja arjen hallintaan liittyviin haasteisiin.

Asiakkuus perustuu vapaaehtoisuuteen ja hoito on luottamuksellista. Kunkin asiakkaan hoidon tavoitteet ovat yksilöllisiä. Hoidossa edetään yhdessä asiakkaan kanssa laaditun suunnitelman mukaisesti.

Miten hoitoon pääsee

Ota yhteyttä puhelimitse 040 1368 200. Olemme tavoitettavissa arkisin klo 8–16.

Palvelumme ovat maksullisia. Hakeutuminen vain ajanvarauksella.

Palvelumme

  • Avokatkaisuhoito
  • Opioidikorvaushoito
  • Lääkäripalvelut
  • Terapiakeskustelut

Hoitoon sisältyy esimerkiksi yksilö-, pari- ja perhetapaamisia, lääkehoitoa, korva-akupunktiota ja fysioakustista hoitoa.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Hoidon voi maksaa itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Jos haluat selvittää, voiko asuinkuntasi myöntää maksusitoumuksen verkkoterapiaa varten, ota yhteyttä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/a-klinikka-kotka