Back to top

K-klinikka Kotka

Turvalantie 2
48700 Kotka

puh. 010 506 5550 (ajanvaraukset ja neuvonta ma–pe 8–18)

Avoinna 

Palvelemme ajanvarauksella

Ajankohtaista

K-klinikka palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Ohjeistamme asiakkaita toimipisteessä. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.


Korvaushoitopalvelut on tarkoitettu yli 18-vuotiaille opioidiriippuvaisille asiakkaille. Hoito edellyttää korvaushoidon tarpeen arviointia.

Tarjoamme sekä kuntouttavaa että haittoja vähentävää korvaushoitoa. Hoitoon sisältyy lääkinnällinen ja psykososiaalinen kuntoutus sekä palveluohjaus. Korvaus- ja vieroitushoito on sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen mukaista.

Korvaushoito mahdollistaa elämäntilanteen vakiinnuttamisen, terveydentilan kohentumisen ja kuntoutumisen kohti päihteettömyyttä.

Hoito on luottamuksellista ja yksilöllistä. Hoidossa edetään asiakkaan kanssa yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti.

Miten hoitoon pääsee

K-klinikka Kotkan palvelut ovat maksullisia. Hakeutuminen vain ajanvarauksella asiakaspalvelun kautta.

A-klinikka Oy:n ajanvaraus palvelee arkisin kello 8–18 numerossa 010 506 5550. Palvelemme myös sähköpostitse [email protected].

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Hoidon voi maksaa itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Jos haluat selvittää, voiko asuinkuntasi myöntää maksusitoumuksen verkkoterapiaa varten, ota yhteyttä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/k-klinikka-kotka