Back to top

K-klinikka Kotka

Turvalantie 2
48700 Kotka

puh. 010 506 5550 (ajanvaraukset ja neuvonta ma–pe 8–18)

Avoinna 

Palvelemme ajanvarauksella

Ajankohtaista

K-klinikka palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Ohjeistamme asiakkaita toimipisteessä. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.


Korvaushoitopalvelut on tarkoitettu yli 18-vuotiaille opioidiriippuvaisille asiakkaille. Hoito edellyttää korvaushoidon tarpeen arviointia.

Tarjoamme sekä kuntouttavaa että haittoja vähentävää korvaushoitoa. Hoitoon sisältyy lääkinnällinen ja psykososiaalinen kuntoutus sekä palveluohjaus. Korvaus- ja vieroitushoito on sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen mukaista.

Korvaushoito mahdollistaa elämäntilanteen vakiinnuttamisen, terveydentilan kohentumisen ja kuntoutumisen kohti päihteettömyyttä.

Hoito on luottamuksellista ja yksilöllistä. Hoidossa edetään asiakkaan kanssa yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti.

Miten hoitoon pääsee

K-klinikka Kotkan palvelut ovat maksullisia. Hakeutuminen vain ajanvarauksella asiakaspalvelun kautta.

A-klinikka Oy:n ajanvaraus palvelee arkisin kello 8–18 numerossa 010 506 5550. Palvelemme myös sähköpostitse [email protected].

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

  

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/k-klinikka-kotka