Back to top

Selviämisasema Kotka

Turvalantie 2
48700 Kotka

puh. 040 1368 211 ja 040 1368 212 (24/7)

Avoinna 

Ympäri vuorokauden

Selviämisasema tarjoaa päihtyneelle suojaa ja ammattihenkilökunnan hoitopalveluja selviämisen ajaksi ja tueksi. Selviämisasemalla on mahdollisuus myös jatkohoidon suunnitteluun.

Selviämisaseman yhteydessä toimii vieroitushoitoyksikkö.

Miten hoitoon pääsee

Kotkan, Kouvolan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän asukkaat voivat tulla selviämisasemalle suoraan mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hoitoon voi tulla omatoimisesti, läheisen saattamana tai muiden palvelujen ohjaamana. Lähetettä tai maksusitoumusta ei tarvita.

Ennen saapumista on hyvä tehdä paikkavaraus numerosta 040 1368 211 tai 040 1368 212. Palvelemme ympäri vuorokauden.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Hoidon voi maksaa itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Jos haluat selvittää, voiko asuinkuntasi myöntää maksusitoumuksen verkkoterapiaa varten, ota yhteyttä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/selviamisasema-kotka