Back to top

Tuettu asuminen Kotka

Turvalantie 2
48700 Kotka

puh. 040 5137 628

Palveluja tarjotaan itsenäiseen asumiseen pyrkiville, yli 18-vuotiaille päihde- ja muista riippuvuuksista kärsiville. Asumisen tukea tarjotaan myös muualle sopimuksen mukaan.

Tuetun asumisen avulla opetellaan itsenäistä asumista ja elämää sekä saadaan tukea päihdeongelmista toipumiseen. Tuetun asumisen työntekijät tukevat asiakkaan asumista ja elämänhallintaa tekemällä kotikäyntejä sovituin väliajoin ja auttamalla esimerkiksi asioimisessa.

Miten palveluun pääsee

Tuettuun asumiseen voi hakeutua soittamalla työntekijälle numeroon 040 5137 628.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Hoidon voi maksaa itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Jos haluat selvittää, voiko asuinkuntasi myöntää maksusitoumuksen verkkoterapiaa varten, ota yhteyttä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/tuettu-asuminen-kotka