Kouvolan Kotiharjuntie

Kotiharjuntie 20
45100 Kouvola
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–pe klo 8–17)

Avoinna 

Palvelemme ajanvarauksella

Ajankohtaista

K-klinikka palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Käytä maskia, kun asioit toimipisteessämme. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

Korvaushoitopalvelut on tarkoitettu yli 18-vuotiaille opioidiriippuvaisille asiakkaille. Hoito edellyttää korvaushoidon tarpeen arviointia.

Hoitoon sisältyy lääkinnällinen ja psykososiaalinen kuntoutus sekä palveluohjaus. Korvaus- ja vieroitushoito on sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen mukaista.

Korvaushoito mahdollistaa elämäntilanteen vakiinnuttamisen, terveydentilan kohentumisen ja kuntoutumisen kohti päihteettömyyttä. Hoito on luottamuksellista ja yksilöllistä. Hoidossa edetään asiakkaan ja tarvittaessa verkoston kanssa yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti.

Miten hoitoon pääsee

K-klinikka Kouvolan palvelut ovat maksullisia. Hakeutuminen ajanvarauksella asiakaspalvelun kautta numerosta 010 506 5550.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/k-klinikka-kouvola
Jaa tämä sivu