Kouvolan Kotiharjuntie

Kotiharjuntie 20
45100 Kouvola
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–pe klo 8–17)

Avoinna 

Palvelemme ajanvarauksella

Ajankohtaista

K-klinikka Kouvola aloittaa 14.12.

A-klinikan korvaushoitopalvelut siirtyvät Kotkasta Kouvolaan 14.12.2020. A-klinikka Oy keskittää kaikki päihdehoidon avohoito- ja laitoshoitopalvelunsa Kymenlaakson alueella Kouvolaan.

Kouvolassa palveluihimme sisältyvät K-klinikan lisäksi A-klinikka, Vieroitushoitoyksikkö, Selviämisasema ja A-klinikkayhteisö.

Koronavirustilanteeseen liittyvät varotoimet

K-klinikka palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Ohjeistamme asiakkaita toimipisteessä. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

Korvaushoitopalvelut on tarkoitettu yli 18-vuotiaille opioidiriippuvaisille asiakkaille. Hoito edellyttää korvaushoidon tarpeen arviointia.

Tarjoamme sekä kuntouttavaa että haittoja vähentävää korvaushoitoa. Hoitoon sisältyy lääkinnällinen ja psykososiaalinen kuntoutus sekä palveluohjaus. Korvaus- ja vieroitushoito on sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen mukaista.

Korvaushoito mahdollistaa elämäntilanteen vakiinnuttamisen, terveydentilan kohentumisen ja kuntoutumisen kohti päihteettömyyttä. Hoito on luottamuksellista ja yksilöllistä. Hoidossa edetään asiakkaan kanssa yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti.

Miten hoitoon pääsee

K-klinikka Kouvola palvelee 14.12. alkaen. K-klinikan palvelut ovat maksullisia. Hakeutuminen vain ajanvarauksella asiakaspalvelun kautta.

A-klinikka Oy:n ajanvaraus ja neuvonta palvelee arkisin kello 8–17 numerossa 010 506 5550. Palvelemme myös sähköpostitse [email protected]

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/k-klinikka-kouvola
Jaa tämä sivu