Back to top

Selviämisasema Kouvola

Kotiharjuntie 20
45100 Kouvola

puh. 040 5267 620 (24/7)

Avoinna 

Ympäri vuorokauden

Ajankohtaista

Selviämisasema on avoinna ja palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.


A-klinikka Oy:n Selviämisasemilla toteutettava selviämishoito on perustason sairaanhoitoa, jonka tärkein tehtävä on estää ja hoitaa päihtymystilan aiheuttamat akuutit komplikaatiot sekä turvata asiakkaan turvallinen selviäminen päihtymystilasta. Asiakkaalla on mahdollisuus myös jatkohoidon suunnitteluun.

Selviämisaseman yhteydessä toimivat Vieroitushoitoyksikkö ja pidempiaikaista laitoshoitoa tarjoava A‑klinikkayhteisö.

Miten hoitoon pääsee

Hoitoon voi tulla omatoimisesti, läheisen saattamana tai muiden palvelujen ohjaamana. Palvelemme ympäri vuorokauden. Selviämishoitoon voi tulla ilman lähetettä tai maksusitoumusta. Tavoitat meidät numerosta 040 5267 620.

Neuvonta ja paikkatiedustelut arkisin klo 8–18 myös A-klinikka Oy:n asiakaspalvelunumerosta 010 506 5550. Palvelemme myös sähköpostitse [email protected].

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Hoitopolku Minnesota-mallin 12 askeleen ohjelmaan

Kouvolan Selviämisaseman, Vieroitushoitoyksikön ja A‑klinikkayhteisön kautta on mahdollista jatkaa Minnesota Kainuun vertaistuelliseen kuntoutukseen.

A-klinikan laitoshoidossa voidaan katkaista ongelmallinen alkoholinkäyttö turvallisesti. Selviämishoidon, vieroituksen tai A‑klinikkayhteisön pidempiaikaisen ympärivuorokautisen hoidon jälkeen asiakas voi jatkaa kuntoutusta Minnesota-mallisessa vertaistukeen perustuvassa 12 askeleen ohjelmassa Kainuussa. Hoidon voi maksaa itse tai selvittää maksusitoumuksen saamista omasta kotikunnasta.

Yhteistyön myötä A-klinikan terveydenhuollon ja päihdelääketieteen osaaminen ja Minnesota Kainuun vertaistukeen perustuva kuntoutus yhdistyvät yksilölliseksi hoitopoluksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme palveluista lisää: A-klinikka Oy:n aluepäällikkö Antti Immonen, [email protected] ja puh. 040 592 7291. Minnesota Kainuun yhteystiedot ovat [email protected] ja puh. 029 170 5055.

  

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/selviamisasema-kouvola