A-klinikkayhteisö Somero

Kaskistontie 228
31490 Terttilä
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–pe klo 8–17)

Ajankohtaista

A-klinikkayhteisö on avoinna ja palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Lisätietoa saa paikkavarauksen yhteydessä asiakaspalvelustamme. Läheiset voivat vierailla toimipisteessämme rajoitetusti. Ota etukäteen yhteyttä puhelimitse toimipisteen numeroon vierailusta sopimiseksi. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

A-klinikkayhteisö tarjoaa yhteisöllistä päihdekuntoutusta. Yhteisöön voi tulla jatkohoitoon katkaisu- tai laitoshoidon jälkeen tai intervallijaksolle tukemaan päihteettömyyttä. Asiakkaalla on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen palveluasumiseen. Palvelemme myös peliriippuvuusongelmissa.

Hoidon tavoitteena on pysähdyttää ja havahduttaa sekä antaa asiakkaalle valmiuksia selviytyä arjessa. Hoitojaksoon sisältyy hoitosuunnitelman laatiminen, keskusteluja, ryhmätoimintaa ja yhteisön arjen tehtäviin osallistumista sekä omasta hyvinvoinnista huolehtimista.

Asiakas sitoutuu yhteisöön ja sen toimintaan, tavoittelee päihteettömyyttä ja opettelee arjen ja elämänhallinnan taitoja.

Miten hoitoon pääsee

Paikkavaraukset ja neuvonta A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Tavoitat asiakaspalvelun myös sähköpostitse [email protected]

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

A-klinikkayhteisön työntekijöiden suora puhelinnumero on 040 6741 773.

A-klinikkayhteisössä on 11 asiakaspaikkaa. Yhteisössä on kaksi huonetta, joihin voi ottaa sovitusti lemmikin mukaan.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikkayhteiso-somero
Jaa tämä sivu