Salon Helsingintie

Helsingintie 7 A, 3. krs
24100 Salo
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–ke ja pe klo 8–17, to klo 8–15)

Ajankohtaista

Kotiklinikan palveluissa noudatetaan varotoimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lue lisää.

Palvelumme

Kotiklinikka Salon kotiin vietäviä päihdepalveluita tarjotaan ikääntyneille ja vajaakuntoisille päihdeasiakkaille sekä heidän läheisilleen. Palvelu on asiakkaalle maksutonta ja vapaaehtoista.

Palveluihimme sisältyvät tuen tarpeen arviointi, kotikäynnit, konsultointi, kriisitilanteisiin vastaaminen, avustaminen yhteydenpidossa viranomaisiin, yhteistyö muiden hoitavien tahojen kanssa ja ryhmätoiminta.

Miten hoitoon pääsee

Varaa aika A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Kotiklinikan työntekijöihin saa suoraan yhteyden puhelimitse 044 3248 803 ja 044 5167 706.

Yhteydenotto voi tulla asiakkaalta, hänen läheisiltään tai asiakkaan verkostosta. Työntekijä sopii tapaamisesta asiakkaan kanssa. Säännöllisistä käynneistä sovitaan ensimmäisen tapaamisen jälkeen.

Mitä hoidossa tavoitellaan

Kotiklinikan työn tavoitteena on asiakkaan arjen ja asumisen sujuminen, päihdeterapeuttisen tuen tarjoaminen ja asiakkaan omien voimavarojen tukeminen. Palvelulla halutaan mahdollistaaa asiakkaan selviytyminen omassa kodissa mahdollisimman pitkään. Hoitotyössä huomioidaan asiakkaan ikäerityiset tarpeet.

Tavoitteiden saavuttamista tuetaan keskusteluilla ja palveluohjauksella yhteistyössä asiakkaan verkoston kanssa.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/kotiklinikka-salo
Jaa tämä sivu