Salon Helsingintie

Helsingintie 7 A, 3. krs
24100 Salo
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun aukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Kotiklinikka Salon kotiin vietäviä päihdepalveluita tarjotaan ikääntyneille ja vajaakuntoisille päihdeasiakkaille sekä heidän läheisilleen.

Palvelumme

Kotiklinikan palveluihin sisältyvät tuen tarpeen arviointi, kotikäynnit, konsultointi, kriisitilanteisiin vastaaminen, avustaminen yhteydenpidossa viranomaisiin, yhteistyö muiden hoitavien tahojen kanssa ja ryhmätoiminta. Tarjoamme myös alkoholin vieroitushoitoa kotiin vietävänä palveluna.

Palvelu on asiakkaalle maksutonta ja vapaaehtoista.

Miten hoitoon pääsee

Varaa aika A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Kotiklinikan työntekijöihin saa suoraan yhteyden puhelimitse 044 324 8803 ja 040 828 3043.

Yhteydenotto voi tulla asiakkaalta, hänen läheisiltään tai asiakkaan verkostosta. Työntekijä sopii tapaamisesta asiakkaan kanssa. Säännöllisistä käynneistä sovitaan ensimmäisen tapaamisen jälkeen.

Mitä hoidossa tavoitellaan

Kotiklinikan työn tavoitteena on asiakkaan arjen ja asumisen sujuminen, päihdeterapeuttisen tuen tarjoaminen ja asiakkaan omien voimavarojen tukeminen. Palvelulla halutaan mahdollistaa asiakkaan selviytyminen omassa kodissa mahdollisimman pitkään. Hoitotyössä huomioidaan asiakkaan ikäerityiset tarpeet.

Tavoitteiden saavuttamista tuetaan keskusteluilla ja palveluohjauksella yhteistyössä asiakkaan verkoston kanssa.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/kotiklinikka-salo
Jaa tämä sivu