Salon Helsingintie

Helsingintie 7 A, 3. krs
24100 Salo
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun aukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Vastaanotto ilman ajanvarausta

ma 8.15–10 ja 14–16
ti–pe 8.15–10

Nuorten palvelujen sivuvastaanotto

Perniön terveysasema
Vuorilinnantie 7
25500 Perniö

Nuorten palveluissa autamme esimerkiksi alkoholiin, muihin päihteisiin ja pelaamiseen liittyvissä huolissa ja ongelmissa. Meille voit tulla myös silloin, jos sinua huolestuttaa läheisesi tilanne.

Kenelle

Palvelut on tarkoitettu seuraavien kuntien asukkaille: Salo, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku ja Vehmaa. Kaarinalaiset ja raisiolaiset ensisijaisesti kunnan palvelujen ohjaamana.

Palvelemme 13–29-vuotiaita nuoria, nuoria aikuisia ja heidän perheitään. Palvelut ovat maksuttomia ja voit tulla meille suoraan ilman lähetettä. Huoli riittää syyksi yhteydenottoon.

Varaa aika

Varaa aika puhelimitse A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelumme neuvoo mielellään palveluihimme liittyvissä asioissa. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä Nuorten palvelujen työntekijöihin.

Vastaanotto ilman ajanvarausta

Voit tulla Helsingintien toimipisteeseemme ilman ajanvarausta maanantaisin klo 8.15–10 ja 14–16 sekä tiistaista perjantaihin klo 8.15–10. Muina aikoina palvelemme ajanvarauksella.

Palvelumme

Vastaanotolle voit tulla erilaisissa alkoholiin, huumeisiin, pelaamiseen tai muihin riippuvuuksiin liittyvissä huolissa ja ongelmissa. Olet tervetullut myös silloin, jos sinua huolestuttaa läheisesi tilanne. Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi neuvonta ja ohjaus, keskustelukäynnit sekä ryhmät.

Ajan varaamisen syyksi riittää huoli – olemme täällä sinua varten. Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä keskustellaan yhdessä, millainen apu sopisi sinulle parhaiten ja millaisia toiveita sinulla on. Vastaanotolla voit keskustella mieltäsi askarruttavista asioista luottamuksellisesti.

Henkilökuntamme

Virva Hakko

sairaanhoitaja | Tutkinnot: sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, psykoterapeuttiset valmiudet -lisäkoulutus | Kielitaito: suomi | Ota yhteyttä: puh. 040 707 2506, [email protected]

Voit varata vastaanotolleni ajan alkoholiin, muihin päihteisiin sekä riippuvuuksiin liittyvissä huolissa. Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä, arvostaen ja kokonaisuuden huomioiden. Lähdetään yhdessä rakentamaan uutta, toipumistasi tukevaa, sinun tarpeisiisi vastaavaa elämänpolkua.

Cassandra Löfberg

sosiaaliohjaaja | Tutkinnot: sosionomi | Kielitaito: suomi, ruotsi | Sivuvastaanotot: Palvelen myös Perniön sivuvastaanotolla | Ota yhteyttä: puh. 044 3248 807, [email protected]

Vastaanotolleni voit tulla alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä huolissa. Autan myös silloin, jos sinua huolestuttaa läheisesi tilanne. Minulle on tärkeää asiakkaan kunnioittaminen sekä avoin ja lämmin kohtaaminen. Työskentelen sinun tarpeitasi ja toiveitasi kuunnellen.

Sosiaalipalvelujen omavalvontasuunnitelma – A-klinikka Salo Terveydenhuollon omavalvontasuunnitelma – A-klinikka Salo

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/nuorten-palvelut-salo
Jaa tämä sivu