Salon Helsingintie

Helsingintie 7 A, 3. krs
24100 Salo
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun aukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Avoinna

Palvelemme ajanvarauksella

Vastaanotto ilman ajanvarausta

ma 8.15–10 ja 14–16
ti–pe 8.15–10

Nuorten palvelujen sivuvastaanotot

Salon seudun ammattiopisto
Taitajankatu 6, 2. krs
24240 Salo

Perniön terveysasema
Vuorilinnantie 7
25500 Perniö

Nuorten palveluissa autamme esimerkiksi alkoholiin, muihin päihteisiin ja pelaamiseen liittyvissä huolissa ja ongelmissa.

Kenelle

Nuorten palvelut on tarkoitettu 13–29-vuotiaille nuorille, nuorille aikuisille ja heidän perheilleen. Huolena voi olla myös vanhemman tai läheisen tilanne.

Palvelumme on tarkoitettu seuraavien kuntien asukkaille: Salo, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku ja Vehmaa. Kaarinalaiset ensisijaisesti kotikunnan palvelujen ohjaamana.

Palvelut ovat maksuttomia ja voit tulla meille suoraan ilman lähetettä. Huoli riittää syyksi yhteydenottoon.

Varaa aika

Varaa vastaanottokäynti helposti verkosta tai asiakaspalvelumme kautta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Varaa aika verkosta

Voit varata verkosta ajan myös Salon seudun ammattiopiston sivuvastaanotolle. Sivuvastaanoton palvelut on tarkoitettu ammattiopiston opiskelijoille. Perniön sivuvastaanoton ajanvaraukset puhelimitse asiakaspalvelun kautta.

Varaa aika ammattiopiston sivuvastaanotolle

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Päivystys

Ilman ajanvarausta voit tulla päivystävän sairaanhoitajan vastaanotolle Helsingintien toimipisteeseemme maanantaisin klo 8.15–10 ja 14–16 sekä tiistaista perjantaihin klo 8.15–10.

Palvelumme

Vastaanotolle voit tulla erilaisissa alkoholiin, huumeisiin, pelaamiseen tai muihin riippuvuuksiin liittyvissä huolissa. Olet tervetullut myös silloin, jos sinua huolestuttaa läheisesi tilanne. Ajan varaamisen syyksi riittää huoli, kartoitetaan yhdessä tilannettasi vastaanotolla.

Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä keskustellaan siitä, millainen apu sopii sinulle parhaiten sekä siitä, millaisia toiveita ja tavoitteita sinulla itselläsi on. Vastaanotolla voit keskustella mieltäsi askarruttavista asioista luottamuksellisesti.

Palveluihin sisältyy esimerkiksi neuvonta ja ohjaus, keskustelukäynnit sekä ryhmät. Helsingintien toimipisteen lisäksi tapaamiset onnistuvat sovitusti Perniön ja Salon seudun koulutuskuntayhtymän sivuvastaanotoilla.

Teemme myös etsivää työtä. Etsivä nuorisotyöntekijä tarjoaa nuorille keskusteluapua päihteisiin ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Apua saa myös käytännön asioiden hoitamiseen esimerkiksi työhön, opiskeluun tai asumiseen liittyen. Ota yhteyttä: Arto Tujunen, p. 050 3229 271, [email protected].

Verkkoterapia

Apua ongelmalliseen alkoholinkäyttöön on saatavilla myös verkon kautta. Verkkoterapia on tarkoitettu täysi-ikäisille alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen.

Salon, Turun ja Someron asukkaat voivat hakeutua verkkoterapiaan ottamalla yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme numeroon 010 506 5550. Muissa kunnissa asuvat voivat kysyä maksusitoumusta verkkoterapiaan oman kotikuntansa palveluista.

Ryhmät

Katso Salon palveluissamme kokoontuvien ryhmien tiedot ryhmien ja vertaistuen sivulta. Tervetuloa mukaan!

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/nuorten-palvelut-salo
Jaa tämä sivu