Salon Helsingintie

Helsingintie 7 A, 3. krs
24100 Salo
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun aukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Varaa aika verkosta

Vastaanotto ilman ajanvarausta

ma 8.15–10 ja 14–16
ti–pe 8.15–10

Nuorten palvelujen sivuvastaanotot

Salon seudun ammattiopisto
Taitajankatu 6, 2. krs
24240 Salo
Varaa aika

Perniön terveysasema
Vuorilinnantie 7
25500 Perniö

Nuorten palveluissa autamme esimerkiksi alkoholiin, muihin päihteisiin ja pelaamiseen liittyvissä huolissa ja ongelmissa.

Kenelle

Nuorten palvelut on tarkoitettu 13–29-vuotiaille nuorille, nuorille aikuisille ja heidän perheilleen. Huolena voi olla myös vanhemman tai läheisen tilanne.

Palvelut on tarkoitettu seuraavien kuntien asukkaille: Salo, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku ja Vehmaa. Kaarinalaiset ja raisiolaiset ensisijaisesti kunnan palvelujen ohjaamana.

Palvelut ovat maksuttomia ja voit tulla meille suoraan ilman lähetettä. Huoli riittää syyksi yhteydenottoon.

Varaa aika

Varaa aika verkosta

Voit varata verkosta ajan myös Salon seudun ammattiopiston sivuvastaanotolle. Sivuvastaanoton palvelut on tarkoitettu ammattiopiston opiskelijoille. Perniön sivuvastaanoton ajanvaraukset puhelimitse työntekijän tai asiakaspalvelun kautta.

Varaa aika sivuvastaanotolle

Jos ajanvarauksesta ei löydy sinulle sopivaa aikaa tai palveluihin hakeutuminen mietityttää, voit ottaa suoraan yhteyttä työntekijään: Cassandra Löfberg, p. 044 3248 807, [email protected].

Myös A-klinikka Oy:n asiakaspalvelu neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa ja tekee ajanvarauksia numerossa 010 506 5550.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Hinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Vastaanotto ilman ajanvarausta

Voit tulla Helsingintien toimipisteeseen vastaanotolle suoraan ilman ajanvarausta maanantaisin klo 8.15–10 ja 14–16 sekä tiistaista perjantaihin klo 8.15–10.

Palvelumme

Vastaanotolle voit tulla erilaisissa alkoholiin, huumeisiin, pelaamiseen tai muihin riippuvuuksiin liittyvissä huolissa. Olet tervetullut myös silloin, jos sinua huolestuttaa läheisesi tilanne. Ajan varaamisen syyksi riittää huoli, kartoitetaan yhdessä tilannettasi vastaanotolla.

Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä keskustellaan siitä, millainen apu sopii sinulle parhaiten sekä siitä, millaisia toiveita ja tavoitteita sinulla itselläsi on. Vastaanotolla voit keskustella mieltäsi askarruttavista asioista luottamuksellisesti.

Palveluihin sisältyvät esimerkiksi neuvonta ja ohjaus, keskustelukäynnit sekä ryhmät.

Etsivä nuorisotyö

Teemme myös etsivää työtä. Etsivä nuorisotyöntekijä tarjoaa nuorille keskusteluapua päihteisiin ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Apua saa myös käytännön asioiden hoitamiseen esimerkiksi työhön, opiskeluun tai asumiseen liittyen.

Voit ottaa suoraan yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään: Arto Tujunen, p. 050 3229 271, [email protected].

Soolo-ryhmä nuorille aikuisille

Sosiaalisen kuntoutuksen ryhmätoiminta on tarkoitettu 18–29-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka tarvitsevat sosiaaliohjauksen keinoin annettavaa tehostettua tukea viikkoonsa. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 9–12 osoitteessa Mariankatu 20.

Ryhmä aloitetaan yhteisellä aamupalalla, jonka jälkeen on ennalta määrätyn teeman mukaista toimintaa. Keskustelevassa ryhmässä voidaan käyttää myös voimaannuttavia menetelmiä, kuten musiikkia ja kuvataiteita. Jokaiselle ryhmäläiselle tehdään päätös sosiaalisesta kuntoutuksesta, johon kirjataan yksilölliset tavoitteet.

Ota yhteyttä: Cassandra Löfberg, p. 044 3248 807, [email protected] ja Anniina Vuorikoski, p. 044 778 3048, [email protected].

Katso kaikki Salon seudun palveluissamme kokoontuvat ryhmät A-klinikan sivulta.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/nuorten-palvelut-salo
Jaa tämä sivu