Salon Turuntie

Turuntie 10
24240 Salo
Suomi

puh. 050 568 9373

Avoinna

ma 9–15
ke 9–12
pe 9–12

Postiosoite

Annankatu 12
24240 Salo

Ajankohtaista

Päiväkeskus palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Käytä maskia, kun asioit toimipisteessämme. Tarjoamme tarvittaessa maskin. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

Päiväkeskus Salo tarjoaa kohtaamispaikan, matalan kynnyksen palveluja ja tukitoimintaa päihteitä käyttäville. Päiväkeskus tunnetaan myös nimellä "Open door".

Päiväkeskuksessa asiakkaalla on mahdollisuus pysähtyä, viettää aikaa, tulla kuulluksi, kysyä neuvoa ja saada ammatillista apua sekä vertaistukea. Asiakas voi käyttää tietokonetta, lukea lehtiä, pelata PS4- tai lautapelejä, katsoa tv:tä, seurustella ystävien kanssa tai vain levähtää hetken. Pesukone ja kuivausrumpu ovat käytettävissä.

Asiakkailla on mahdollisuus soittaa virkapuheluja, ja ohjaajat tarvittaessa avustavat virkapuhelujen soittamisessa. Apua ja tukea saa myös elämäntilanteen selvittelyyn, viranomaistapaamisiin ja asioiden hoitamiseen liittyen. Lisäksi autamme ajanvarausten tekemisessä, hoitoonohjauksessa ja hoidon tarpeen arviointiin liittyvissä asioissa. Asiakkailla on myös mahdollisuus tehdä raskaustesti.

Tarjolla on pientä suolaista purtavaa sekä kahvia ja teetä.

Miten palveluun pääsee

Meillä voit asioida aukioloaikoina ma 9–15, ke 9–12 ja pe 9–12 anonyymisti. Ajanvarausta tai lähetettä ei tarvita. Palvelut ovat maksuttomia.

Emme edellytä päihteettömyyttä, mutta päihteiden käyttö toimipisteen tiloissa on kiellettyä.

Toimipisteen suora numero on 050 568 9373.

Päiväkeskuksen nimi oli aiemmin Toimintakeskus Salo Turuntie.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/paivakeskus-salo
Jaa tämä sivu