Back to top

Päiväkeskus Salo

Turuntie 10 (käynti Annankadulta)
24240 Salo

puh. 010 506 5550 (neuvonta ma–pe 8–18)

Avoinna 

ma 9–12
ke 9–15
pe 9–12

Ajankohtaista

Päiväkeskus palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Jos sinulla on flunssan oireita, ethän asioi toimipisteessämme. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.


Päiväkeskus Salo tarjoaa kohtaamispaikan, matalan kynnyksen palveluja ja tukitoimintaa päihteitä käyttäville. Päiväkeskus tunnetaan myös nimellä Open Door.

Open Doorissa asiakkaalla on mahdollisuus pysähtyä, viettää aikaa, tulla kuulluksi, kysyä neuvoa ja saada ammatillista apua sekä vertaistukea. Asiakas voi käyttää tietokonetta, lukea lehtiä, pelata PS4- tai lautapelejä, katsoa tv:tä, seurustella ystävien kanssa tai vain levähtää hetken. Pesukone ja kuivausrumpu ovat käytettävissä.

Asiakkailla on mahdollisuus soittaa virkapuheluja, ja ohjaajat tarvittaessa avustavat virkapuhelujen soittamisessa. Apua ja tukea saa myös elämäntilanteen selvittelyyn, viranomaistapaamisiin ja asioiden hoitamiseen liittyen. Lisäksi autamme ajanvarausten tekemisessä, hoitoonohjauksessa ja hoidon tarpeen arviointiin liittyvissä asioissa. Asiakkailla on mahdollisuus saada myös korva-akupunktiota ja tehdä raskaustesti.

Tarjolla on pientä suolaista purtavaa sekä kahvia ja teetä.

Miten palveluun pääsee

Open Doorissa voi asioida aukioloaikoina ma 9–12, ke 9–15 ja pe 9–12 anonyymisti. Ajanvarausta tai lähetettä ei tarvita. Palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia.

Emme edellytä päihteettömyyttä, mutta päihteiden käyttö toimipisteen tiloissa on kiellettyä.

Toimipisteen suora numero on 050 568 9373.

Päiväkeskuksen nimi oli aiemmin Toimintakeskus Salo Turuntie.

  

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/paivakeskus-salo