Ryhmä

Turuntie 10
24240 Salo
Suomi

Kaikille avoimet ryhmät

Runoryhmä ti 9–11
Naisten ryhmä ti 14–16
Vertaistukiryhmä to 16–18

Ajankohtaista

Ryhmään osallistuessa tulee käyttää maskia. Ethän tule ryhmään, jos sinulla on koronavirusinfektioon sopivia oireita. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Tervetuloa mukaan

Ryhmissä sinulla on mahdollisuus tavata muita samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia, jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea. Olet lämpimästi tervetullut mukaan milloin tahansa – mukaan voit tulla vaikka vain yhdeksi kerraksi tai jokaiselle tapaamiskerralle.

Ryhmät on tarkoitettu seuraavien kuntien asukkaille: Salo, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku ja Vehmaa. Ryhmät ovat osallistujille maksuttomia ja tarkoitettu kaikenikäisille.

Useimpiin ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ja voit tulla ryhmään, vaikka et olisi aiemmin asioinut palveluissamme. Ryhmiä ohjaa ammattilainen ja usein myös kokemusasiantuntija.

Kerromme uusista ryhmistä aina myös Facebook-sivullamme.

Vertaistukiryhmä

Tule jakamaan kokemuksiasi päihteisiin, riippuvuuksiin ja elämänhallintaan liittyvissä asioissa. Ryhmässä saat vertaistukea muutokseen ja toipumiseen.

Kaikille avoin vertaistukiryhmä kokoontuu torstaisin klo 16–18 Terveysneuvonnan tiloissa osoitteessa Turuntie 10. Kulku Annankatu 12:n sisäpihan kautta. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteydellä omalta tietokoneelta tai älypuhelimen kautta. Etäosallistumista varten lähetä sähköpostiosoitteesi: [email protected]

Lisätietoja: ohjaaja Agnes Schadewitz, [email protected], p. 044 324 8808

Naisten ryhmä

Naisten ryhmästä saat vertaistukea oman erityislaatuisuuden ja arjen voimavarojen löytämiseen. Rehellistä puhetta riippuvuuksista.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 14–16 Terveysneuvonnan tiloissa osoitteessa Turuntie 10. Kulku Annankatu 12:n sisäpihan kautta. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteydellä omalta tietokoneelta tai älypuhelimen kautta. Etäosallistumista varten lähetä sähköpostiosoitteesi: [email protected]

Lisätietoja: ohjaaja Agnes Schadewitz, [email protected], p. 044 324 8808

Runoryhmä

Kirjoitatko pöytälaatikkoon? Arvostelun sijaan käytämme tekstejä erilaisten tunteiden käsittelyyn. Kirjoitat tai et, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Runoryhmä kokoontuu tiistaisin klo 9–11 Terveysneuvonnan tiloissa osoitteessa Turuntie 10. Kulku Annankatu 12:n sisäpihan kautta. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lisätietoja: ohjaaja Agnes Schadewitz, [email protected], p. 044 324 8808

Bändiryhmä

Oletko kiinnostunut soittamaan oppimisesta ja bänditoiminnasta? Sinulla ei tarvitse olla aiempaa osaamista eikä omia soittimia. Ikää saa olla enemmän tai vähemmän, kiinnostus soittamiseen riittää.

Bändiryhmä kokoontuu torstaisin klo 15–17 Toimintakeskus Vaihtoehdon ryhmätilassa osoitteessa Kaivokatu 4, Salo. Ryhmään täytyy ilmoittautua etukäteen.

Ilmoittaudu mukaan: sosiaaliohjaaja Marjut Sampinen, p. 044 524 3113

SOOLO

Sosiaalisen kuntoutuksen ryhmä SOOLO on tarkoitettu 18–29-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka tarvitsevat sosiaaliohjauksen keinoin annettavaa tehostettua tukea viikkoonsa.

Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 10–12 osoitteessa Asemakatu 14, Salo. Ryhmä aloitetaan aina yhteisellä aamupalalla, jonka jälkeen on ennalta määrätyn teeman mukaista toimintaa.

Jokaiselle ryhmäläiselle tehdään päätös sosiaalisesta kuntoutuksesta, johon kirjataan yksilölliset tavoitteet.

Ilmoittaudu mukaan: sosiaaliohjaaja Cassandra Löfberg, [email protected], p. 044 3248 807 tai aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja Veera Lindholm, [email protected], p. 044 778 3126

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/ryhmat-ja-vertaistuki-salo
Jaa tämä sivu