Ryhmä

Annankatu 12
24240 Salo
Suomi

Tervetuloa mukaan

Ryhmissä sinulla on mahdollisuus tavata muita samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia, jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea. Olet lämpimästi tervetullut mukaan milloin tahansa – voit tulla vaikka vain yhdeksi kerraksi tai jokaiselle tapaamiskerralle.

Ryhmät on tarkoitettu seuraavien kuntien asukkaille: Salo, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku ja Vehmaa. Kaarinalaiset ja raisiolaiset ensisijaisesti kunnan palvelujen ohjaamana.

Ryhmät ovat osallistujille maksuttomia ja tarkoitettu kaikenikäisille. Voit tulla ryhmään, vaikka et olisi aiemmin asioinut palveluissamme.

Vertaistukiryhmä

Kaikille avoin vertaistukiryhmä kokoontuu torstaisin klo 16–18 Terveysneuvonnan tiloissa, kulku Annankatu 12:n sisäpihan kautta. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tule jakamaan kokemuksiasi päihteisiin, riippuvuuksiin ja elämänhallintaan liittyvissä asioissa. Ryhmässä saat vertaistukea muutokseen ja toipumiseen. Vaihtuviin teemoihin kuuluvat esimerkiksi muutosvaiheet ja retkahduksen estäminen.

Naisten ryhmä

Naisten ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 14–16 Terveysneuvonnan tiloissa, kulku Annankatu 12:n sisäpihan kautta. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ryhmästä saat vertaistukea oman erityislaatuisuuden, arjen voimavarojen, toivon ja ilon löytämiseen. Rehellistä puhetta riippuvuuksista.

Miesten ryhmä

Miesten ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 14–16 Salon A-klinikalla osoitteessa Helsingintie 7 A, 3. krs. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ryhmässä sinulla on mahdollisuus tavata muita samankaltaisessa elämäntilanteessa olevia, jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea päihteiden käytön lopettamiseen tai vähentämiseen.

Runoryhmä

Runoryhmä kokoontuu tiistaisin klo 9–11 Terveysneuvonnan tiloissa, kulku Annankatu 12:n sisäpihan kautta. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kirjoitatko pöytälaatikkoon? Arvostelun sijaan käytämme tekstejä erilaisten tunteiden käsittelyyn. Kirjoitat tai et, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Sisällöissä myös muita tunneilmaisun menetelmiä, kuten musiikki ja maalaus.

Oivaltajat – vertaistukiryhmä Piikkiössä

Oivaltajat kokoontuu torstaisin klo 10–12 Piikkiössä vanhalla seurakuntatalolla osoitteessa Hepojoentie 4. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ryhmä on voimavaralähtöinen vertaistukiryhmä muutoksen, päihteettömyyden ja mielenterveyden tueksi. Tule jakamaan elämäsi ”tähdet ja hämärät”.

Soolo – ryhmätoimintaa nuorille aikuisille

Soolo – Sosiaalisen kuntoutuksen ryhmätoiminta on tarkoitettu 18–29-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka tarvitsevat sosiaaliohjauksen keinoin annettavaa tehostettua tukea viikkoonsa.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 9–12 osoitteessa Mariankatu 20. Ryhmä aloitetaan aina yhteisellä aamupalalla, jonka jälkeen on ennalta määrätyn teeman mukaista toimintaa. Ryhmässä voidaan käyttää voimaannuttavia menetelmiä, kuten musiikkia ja kuvataiteita. Ryhmä on keskusteleva.

Jokaiselle ryhmäläiselle tehdään päätös sosiaalisesta kuntoutuksesta, johon kirjataan yksilölliset tavoitteet.

Lisätietoja Soolo-ryhmästä: Cassandra, p. 044 3248 807, [email protected] ja Anniina Vuorikoski, p. 044 778 3048, [email protected].

Mukaan etänä?

Vertaistukiryhmään sekä naisten ja miesten ryhmiin on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä omalta tietokoneelta tai älypuhelimen kautta. Pääset mukaan lähettämällä sähköpostiosoitteesi: [email protected] tai [email protected]

Lisätietoja ryhmistä antavat Agnes, p. 044 324 8808 ja Arien, p. 040 637 0697.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/ryhmat-ja-vertaistuki-salo
Jaa tämä sivu