Tampereen Vipusenkatu

Vipusenkatu 6
33530 Tampere
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–pe klo 8–17)

Palvelemme ajanvarauksella

Ajankohtaista

Käytäthän maskia, kun asioit toimipisteessämme. Vastaanotolle pääset halutessasi myös etänä. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

A-klinikka Tampere auttaa päihdeongelmissa ja erilaisissa riippuvuuksissa yksilöllisesti. Avun tarve voi liittyä alkoholiin, huumeisiin, lääkkeisiin, peli- tai muuhun riippuvuuteen tai näiden yhdistelmiin. Palvelut on tarkoitettu myös läheisille.

Palveluihimme sisältyvät terapiakeskustelut, avokatkaisuhoito, ajokorttiseurannat ja peliongelmien hoito. Hoito on luottamuksellista.

Kenelle

A-klinikan palvelut ovat maksuttomia seuraavien kuntien asukkaille: Hämeenkyrö, Lempäälä, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Muiden kuntien asukkaat voivat tiedustella maksusitoumusta kotikuntansa palveluista.

Varaa aika A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Palvelutarpeestasi riippuen sinut ohjataan A-klinikkakäynnille joko Vipusenkadun tai Sumeliuksenkadun toimipisteeseemme.

A-klinikka Tampereen toimipisteen suora numero on 040 136 8712.

Henkilökuntamme

Henkilökuntaamme kuuluu lääkäri, sairaanhoitajia ja sosiaalityöntekijöitä. Henkilöstöllä on erityisosaamista päihdelääketieteestä, yksilö- ja perheterapiasta sekä peliongelmien ja muiden toiminnallisten riippuvuuksien hoidosta.

Vipusenkadulla A-klinikan yhteydessä toimivat Vieroitushoitoyksikkö ja A-klinikkayhteisö.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikka-tampere
Jaa tämä sivu