Tampereen Sumeliuksenkatu

Sumeliuksenkatu 13 A, 3. krs
33100 Tampere
Suomi

A-klinikka avoinna

ma 8–16
ti 8–16
ke 9.30–17.30
to 8–16
pe 8–16

A-klinikalta saa apua alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa. A-klinikka Tampereen palveluihin hakeudutaan kotikunnan ohjaamana.

Kenelle

A-klinikan palveluihin voidaan ohjata seuraavista kunnista: Akaa, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Pälkäne, Vesilahti ja Ylöjärvi. Palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia, mutta tarvitset käyntejä varten maksusitoumuksen omasta kotikunnastasi. Lisätietoa hoitoon hakeutumisesta saat työntekijöiltämme.

Tampereella ja Orivedellä asuvat yli 18-vuotiaat voivat ohjautua palveluihin kunnan mielenterveys- ja päihdetiimin, terveydenhoitajan tai oman sosiaalityöntekijän arvion ja ohjauksen perusteella.

Palvelut on mahdollista maksaa myös itse, jolloin ajan voi varata suoraan.

Varaa aika

A-klinikalla työskentelevät sairaanhoitaja Piia Alhorinne, puh. 040 652 6697, ja sosiaaliohjaaja Juha Pentinlehto, puh. 040 136 8737. Sähköpostitse tavoitat meidät osoitteella [email protected]

Voit varata ajan myös A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Palvelumme

A-klinikalla olemme erikoistuneet päihteisiin, pelaamiseen ja muihin toiminnallisiin riippuvuuksiin ja mielenterveyteen liittyvien ongelmien hoitoon. Palveluihin sisältyvät muun muassa neuvonta ja keskustelukäynnit.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikka-tampere
Image
Pohjoisklinikan logo

Pohjoisklinikan päihdepalvelut ovat saatavilla etänä koko Suomeen. Varaa aika helposti netissä. Katso hinnasto sivuiltamme.

Tutustu ja varaa aika

Jaa tämä sivu