Tampereen Vipusenkatu

Vipusenkatu 6
33530 Tampere
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–ke ja pe klo 8–17, to klo 8–15)

Palvelemme ajanvarauksella

Ajankohtaista

Käytäthän maskia, kun asioit toimipisteessämme. Vastaanotolle pääset halutessasi myös etänä. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

A-klinikka Tampere auttaa päihdeongelmissa ja erilaisissa riippuvuuksissa yksilöllisesti. Avun tarve voi liittyä alkoholiin, huumeisiin, lääkkeisiin, peli- tai muuhun riippuvuuteen tai näiden yhdistelmiin. Palvelut on tarkoitettu myös läheisille.

Palveluihimme sisältyvät terapiakeskustelut, avokatkaisuhoito, ajokorttiseurannat ja peliongelmien hoito. Hoito on luottamuksellista.

Kenelle

A-klinikan palvelut ovat maksuttomia seuraavien kuntien asukkaille: Hämeenkyrö, Lempäälä, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Muiden kuntien asukkaat voivat tiedustella maksusitoumusta kotikuntansa palveluista.

Varaa aika A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Palvelutarpeestasi riippuen sinut ohjataan A-klinikkakäynnille joko Vipusenkadun tai Sumeliuksenkadun toimipisteeseemme.

A-klinikka Tampereen toimipisteen suora numero on 040 136 8712.

Henkilökuntamme

Henkilökuntaamme kuuluu lääkäri, sairaanhoitajia ja sosiaalityöntekijöitä. Henkilöstöllä on erityisosaamista päihdelääketieteestä, yksilö- ja perheterapiasta sekä peliongelmien ja muiden toiminnallisten riippuvuuksien hoidosta.

Vipusenkadulla A-klinikan yhteydessä toimivat Vieroitushoitoyksikkö ja A-klinikkayhteisö.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikka-tampere
Jaa tämä sivu