Tampereen Vipusenkatu

Sumeliuksenkatu 13 A, 3. krs
33100 Tampere
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun kesäaukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Palvelemme ajanvarauksella

Ajankohtaista

Käytäthän maskia, kun asioit toimipisteessämme. Vastaanotolle pääset halutessasi myös etänä. Lue lisää varotoimista.

A-klinikalta saa apua alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa. Palveluihimme ovat tervetulleita myös läheiset.

Kenelle

A-klinikan palveluihin voidaan ohjata seuraavista kunnista: Hämeenkyrö, Lempäälä, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Palvelut ovat asiakkaalle pääasiassa maksuttomia.

Muissa kunnissa asuvat voivat tiedustella maksusitoumusta kotikuntansa palveluista. Palvelut voi maksaa myös itse.

Ajanvaraus A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Palvelumme

Autamme päihdeongelmissa ja erilaisissa riippuvuuksissa yksilöllisesti. Avun tarve voi liittyä alkoholiin, huumeisiin, lääkkeisiin, peli- tai muuhun riippuvuuteen tai näiden yhdistelmiin.

Palveluihimme sisältyvät terapiakeskustelut, avokatkaisuhoito, ajokorttiseurannat ja peliongelmien hoito. Hoito on luottamuksellista.

Palvelutarpeestasi riippuen sinut ohjataan vastaanotolle joko Sumeliuksenkadun tai Vipusenkadun toimipisteeseemme.

Henkilökuntamme

Henkilökuntaamme kuuluu lääkäri, sairaanhoitajia ja sosiaalityöntekijöitä. Henkilöstöllä on erityisosaamista päihdelääketieteestä, yksilö- ja perheterapiasta sekä peliongelmien ja muiden toiminnallisten riippuvuuksien hoidosta.

Toimipisteen suora numero on 040 136 8712.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikka-tampere
Jaa tämä sivu