Tampereen Sumeliuksenkatu

Sumeliuksenkatu 13 A, 3. krs
33100 Tampere
Suomi

Nuorten palveluissa autamme esimerkiksi päihteisiin, pelaamiseen ja mielenterveyteen liittyvissä huolissa ja ongelmissa.

Kenelle

Nuorten palvelut on tarkoitettu 13–25-vuotiaille nuorille ja heidän läheisilleen. Sopimuskuntiamme ovat Akaa, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Pälkäne, Vesilahti ja Ylöjärvi. Näissä kunnissa asuville nuorille palvelut ovat maksuttomia, mutta hoitoon tarvitaan aina maksusitoumus.

Varaa aika

Lisätietoa Nuorten palveluihin hakeutumisesta saat numerosta 045 636 4495.

A-klinikka Oy:n asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Palvelumme

Autamme silloin, kun oma tai läheisen päihteiden käyttö tai pelaaminen aiheuttaa huolta. Meiltä saa tukea myös mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa. Olemme tukenasi nuoruusiän ja aikuistumisen haasteissa.

Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi neuvonta, keskustelukäynnit ja perhetapaamiset. Hoidon sisältö ja pituus suunnitellaan yksilöllisesti tilanteesi mukaan. Ensimmäiselle käyntikerralle voit ottaa perheenjäsenen, ystävän tai jonkun muun tärkeän ihmisen mukaan.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/nuorten-palvelut-tampere
Jaa tämä sivu