Back to top

Nuorten palvelut Tampere

Sumeliuksenkatu 13 A, 3. krs
33100 Tampere

puh. 010 506 5550 (ajanvaraukset ja neuvonta ma–pe 8–18)

Avoinna 

ma 8–16
ti 9.30–17.30
ke 8–16
to 8–16
pe 8–15

Sivuvastaanotot

Kangasalan aikuispoliklinikka
Myllystenpohjantie 2
36200 Kangasala

Nuorisokeskus Pultti
Kanavanranta 3 B
37600 Valkeakoski

Ylöjärven pääterveysasema
Mikkolantie 10
33470 Ylöjärvi

Ajankohtaista

Palvelemme normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Vastaanotolle pääset halutessasi myös etänä puhelimitse tai videovastaanottona. Suosittelemme etävastaanottoa riskiryhmään kuuluville. Jos sinulla on flunssan oireita, ethän asioi toimipisteessämme. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.


Nuorten palvelut (entinen Nuorisoasema) on tarkoitettu 13–25-vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen.

Meiltä saat apua päihteiden käyttöön, liialliseen pelaamiseen tai internetin käyttöön liittyvissä ongelmissa. Olemme tukenasi nuoruusiän ja aikuistumisen haasteissa.

Hoidon pituus ja sisältö suunnitellaan yksilöllisesti tilanteesi mukaan. Hoito-ohjelmiamme ovat Hetken helpotus, Tilanteen kartoitus, Muutostyö, Tuki vanhemmuuteen sekä Ajokorttiarviot.

Miten palveluun pääsee

Palvelut ovat maksuttomia Akaan, Hämeenkyrön, Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan, Pälkäneen, Valkeakosken, Vesilahden ja Ylöjärven asukkaille. Hoidon voi maksaa myös itse.

Voit hakeutua palveluihimme varaamalla ajan, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla paikan päälle. Nuorten palveluihin ei tarvitse diagnoosia tai lähetettä.

A-klinikka Oy:n ajanvaraus ja neuvonta palvelee arkisin kello 8–18 numerossa 010 506 5550. Palvelemme myös sähköpostitse [email protected].

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Ensimmäiselle käyntikerralle voit ottaa perheenjäsenen, ystävän tai jonkun muun tärkeän ihmisen mukaan. Käynnillä sovitaan hoitomuodoista ja mahdollisista jatkotapaamisista. Alkuvaiheessa kartoitetaan kokonaistilannetta ja eri osapuolien muutostoiveita.

Yhteystiedot

Nuorten palveluissa työskentelevät Alina Korpela, puh. 040 652 6697, ja Juha Pentinlehto, puh. 040 136 8737. Sähköpostitse tavoitat heidät [email protected].

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Tampereen ja Oriveden asukkaat voivat tiedustella maksusitoumusta verkkoterapiaan Tampereen kaupungin päihde- ja mielenterveyspalveluiden asiakasohjausyksikön kautta. Jos haluat selvittää, voiko oma asuinkuntasi myöntää maksusitoumuksen verkkoterapiaa varten, ota yhteyttä. Hoidon voi maksaa myös itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/nuorten-palvelut-tampere