Tampereen Sumeliuksenkatu

Sumeliuksenkatu 13 A, 3. krs
33100 Tampere
Suomi

Nuorten palvelut avoinna

ma 8–16
ti 8–16
ke 9.30–17.30
to 8–16
pe 8–16

Sivuvastaanotot

Kangasalan aikuispoliklinikka
Myllystenpohjantie 2
36200 Kangasala
puh. 03 565 54040 (ajanvaraukset)

Ylöjärven terveyskeskus
Mikkolantie 10
33470 Ylöjärvi
puh. 040 136 8737 (ajanvaraukset)
puh. 03 565 28018 (Ylöjärven päihdetiimi)

Ajankohtaista

Vastaanotolle pääset halutessasi myös etänä. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Kenelle

Nuorten palvelut on tarkoitettu 13–25-vuotiaille nuorille ja heidän läheisilleen. Toimipisteemme sijaitsee Tampereella osoitteessa Sumeliuksenkatu 13. Lisäksi meillä on sivuvastaanotot Kangasalla ja Ylöjärvellä.

Sopimuskuntiamme ovat Akaa, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Pälkäne, Vesilahti ja Ylöjärvi. Näissä kunnissa asuville nuorille palvelut ovat maksuttomia, mutta hoitoon tarvitaan aina maksusitoumus oman kotikunnan sosiaalipalveluista.

Akaan, Hämeenkyrön, Pirkkalan ja Vesilahden asukkaat voivat tulla Nuorten palvelujen ensikäynnille suoraan varaamalla ajan. Kangasalan, Pälkäneen ja Ylöjärven asukkaat voivat hakeutua sivuvastaanotolle ilman maksusitoumusta. Katso sivuvastaanottoja koskevat tiedot alempaa. Lempäälän ja Nokian asukkailla hakeutuminen tapahtuu oman kotikunnan palvelujen kautta. Soita, niin kerromme lisää palveluihin hakeutumisesta.

Tampereella ja Orivedellä asuvat yli 18-vuotiaat voivat ohjautua palveluihin kunnan mielenterveys- ja päihdetiimin, terveydenhoitajan tai oman sosiaalityöntekijän arvion ja ohjauksen perusteella.

Varaa aika

Nuorten palveluissa työskentelevät sairaanhoitaja Piia Alhorinne, puh. 040 652 6697, ja sosiaaliohjaaja Juha Pentinlehto, puh. 040 136 8737. Työn luonteen vuoksi emme aina pysty vastaamaan puheluihin. Sähköpostitse tavoitat meidät osoitteella [email protected]

Voit varata ajan myös A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Sivuvastaanotot

Kangasalan ja Pälkäneen nuoret voivat hakeutua hoitoon ilman maksusitoumusta Kangasalan sivuvastaanotolle, jossa pidämme vastaanottoa 1–2 kertaa viikossa. Ajanvaraukset Kangasalan aikuispoliklinikan kautta.

Ylöjärveläiset 18–25-vuotiaat nuoret voivat hakeutua hoitoon ilman maksusitoumusta Ylöjärven sivuvastaanotolle, jossa pidämme vastaanottoa kerran kuukaudessa. Varaa aika suoraan Nuorten palvelujen työntekijälle Juha Pentinlehdolle, puh. 040 136 8737. Ylöjärven päihdetiimin ohjaamana sinun on mahdollista asioida myös Nuorten palvelujen Tampereen toimipisteessä.

Palvelumme

Autamme silloin, kun oma tai läheisen päihteiden käyttö tai pelaaminen aiheuttaa huolta. Meiltä saa tukea myös mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa. Olemme tukenasi nuoruusiän ja aikuistumisen haasteissa.

Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä käydään tilannetta läpi ja suunnitellaan yhdessä jatkoa. Pienikin huoli on riittävä syy tulla juttelemaan asiasta.

Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi neuvonta, keskustelukäynnit ja perhetapaamiset. Hoidon sisältö ja pituus suunnitellaan yksilöllisesti tilanteesi mukaan. Ensimmäiselle käyntikerralle voit ottaa perheenjäsenen, ystävän tai jonkun muun tärkeän ihmisen mukaan.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/nuorten-palvelut-tampere
Jaa tämä sivu