Back to top

Selviämisasema Turku

Vähäheikkiläntie 7
20700 Turku

puh. 040 6735 571 (24/7)

Avoinna 

Ympäri vuorokauden

Selviämisasema on turvallinen paikka päihtymystilasta selviämiseen ilman lääkitystä. Hoidossa seurataan asiakkaan terveydentilaa.

Selviämishoidon jälkeen asiakas voi siirtyä kotiin tai jatkaa hoitoaan vieroitushoitoyksikössä paikkatilanteen niin salliessa.

Miten hoitoon pääsee

Selviämisasemalle voi tulla mihin vuorokauden aikaan tahansa oma-aloitteisesti, läheisen saattamana tai yhteistyötahon ohjaamana. Lähetettä ei tarvita. Tavoitat meidät numerosta 040 6735 571.

Selviämisasemalla on 5 asiakaspaikkaa.

Henkilökuntamme

Selviämisaseman työntekijät ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Henkilökuntaan kuuluvat palvelupäällikkö, lääkäri, palvelukoordinaattori, palveluesimies, sairaanhoitajia ja ohjaajia.

Hoitopolku Minnesota-mallin 12 askeleen ohjelmaan

Turun selviämisaseman ja vieroitushoitoyksikön kautta on mahdollista jatkaa Rehapin Minnesota-malliseen kuntoutukseen.

A-klinikan laitoshoidossa voidaan katkaista ongelmallinen alkoholinkäyttö turvallisesti. Selviämishoidon tai vieroituksen jälkeen asiakas voi jatkaa kuntoutusta Minnesota-mallisessa 12 askeleen ohjelmassa Rehapin Naantalin keskuksessa. Hoidon voi maksaa itse tai selvittää maksusitoumuksen saamista omasta kotikunnasta.

Ota yhteyttä numeroomme 040 6735 571, niin kerromme palveluista lisää. Rehapin yhteystiedot ovat info(a)rehappi.fi ja puh. 020 155 0000.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Voit hakeutua verkkoterapiaan A-klinikka Turun kautta. Hoidon voi maksaa myös itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/selviamisasema-turku