Back to top

Yhteistyökumppaneille

Teemme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa

A-klinikka Oy tarjoaa päihde- ja mielenterveyspalveluita niin kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille kuin yksityisasiakkaille. Meillä on palveluita joustavasta verkkoterapiasta Suomen ainoan päihdeongelmiin erikoistuneen sairaalan ympärivuorokautiseen hoitoon.

Digitaaliset palvelumme, Päihdesairaala ja lastensuojelun sijaishuollon Stopparit palvelevat koko Suomea. Esimerkiksi verkkoterapialla ongelmalliseen alkoholinkäyttöön voidaan puuttua jo varhaisessa vaiheessa. Joustava hoitomuoto soveltuu erinomaisesti osaksi kunnan tai työterveyshuollon palveluita. Uusin digitaalinen palvelumme Previct vahvistaa ammattilaisen toteuttamaa hoitoa tarjoamalla reaaliaikaista tietoa potilaan voinnista. Helposti tulkittavan tiedon avulla hoitoa voidaan tarjota asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti.

Laatujärjestelmällemme myönnetty SHQS-laaduntunnustus on osoitus korkeatasoisesta ja laadukkaasta toiminnasta, jossa on huomioitu lainsäädäntö, valtakunnalliset suositukset ja hyvä hoitokäytäntö. Olemme yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat A-klinikkasäätiön tarkoituksen mukaisesti yhteiseen hyvään.

Tilaa esittely työpaikallesi

Susanna Jaakkola, asiakkuuskoordinaattori, A-klinikka Oy
p. 050 5640 888, [email protected]