Back to top

Yhteistyökumppaneille

A-klinikka Oy tarjoaa päihde- ja mielenterveyspalveluja niin kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille kuin yksityisasiakkaille.

Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi poliklinikkapalvelut, korvaushoito ja vieroitushoito. Toimipisteitä meillä on 13 paikkakunnalla.

Digitaaliset palvelumme, Päihdesairaala ja lastensuojelun sijaishuollon palvelut palvelevat koko Suomea. Esimerkiksi verkkoterapialla ongelmalliseen alkoholinkäyttöön voidaan puuttua jo varhaisessa vaiheessa. Joustava hoitomuoto soveltuu erinomaisesti osaksi kunnan tai työterveyshuollon palveluita.

Uusin digitaalinen palvelumme Previct vahvistaa ammattilaisen toteuttamaa hoitoa tarjoamalla reaaliaikaista tietoa potilaan voinnista. Helposti tulkittavan tiedon avulla hoitoa voidaan tarjota asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti.

Olemme Valviran hyväksymä ja valvoma terveydenhuollon palveluiden yksityinen tuottaja. Laatujärjestelmällemme myönnetty sosiaali- ja terveyspalvelujen laaduntunnustus on osoitus korkeatasoisesta toiminnasta, jossa on huomioitu lainsäädäntö, valtakunnalliset suositukset ja hyvä hoitokäytäntö.

Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään. A-klinikka Oy:n omistaa
A-klinikkasäätiö.

Ota yhteyttä

Hannu Ranta, asiakkuusjohtaja, A-klinikka Oy
p. 044 516 7708, [email protected]

Susanna Jaakkola, asiakkuuskoordinaattori​, A-klinikka Oy
p. 050 564 0888​, [email protected]

 

Lue lisää