Tarjoamme laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja kunnille ja kuntayhtymille. Vuonna 2019 palvelimme 225 kuntaa suoraan tai kuntayhtymien kautta.

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveysalan erityisosaaja. Tuotamme esimerkiksi poliklinikkapalveluja, opioidiriippuvuuden korvaushoitoa ja ympärivuorokautista vieroitushoitoa. Palveluissamme työskentelee 500 alan ammattilaista.

Palvelumme ja erityisosaamisemme tukevat ja täydentävät kuntien omia palveluja. Meillä on pitkä kokemus niin alkoholiin, huumeisiin kuin toiminnallisiin riippuvuuksiin liittyvien ongelmien hoidosta.

Palveluihimme sisältyy Suomen ainoan Päihdesairaalan korkeatasoinen hoito. Järvenpäässä sijaitseva sairaala palvelee koko Suomea. Hoitoon voivat ohjata lähetteellä ja maksusitoumuksella esimerkiksi terveyskeskus, sairaala tai mielenterveyspalvelut.

Päihdesairaalan lisäksi koko Suomea palvelevat digitaaliset palvelut ja lastensuojelun sijaishuollon palvelut. Digipalvelumme soveltuvat erinomaisesti täydentämään kunnan omia palveluja. Esimerkiksi verkkoterapialla ongelmalliseen alkoholinkäyttöön voidaan puuttua jo varhaisessa vaiheessa.

A-klinikka Oy on Valviran hyväksymä ja valvoma terveydenhuollon palvelujen yksityinen tuottaja. Sosiaali- ja terveyspalvelujen laaduntunnustus kattaa kaikki palvelumme. Palvelujamme auditoidaan säännöllisesti laadun varmistamiseksi.

Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään. A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön omistama yritys.

Uskomme, että vaikuttavat palvelut tehdään yhteistyössä. Meiltä saat laadukkaat erityispalvelut päihdeongelmien hoitoon.

Onnistutaan yhdessä

Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää palveluistamme.