Back to top

Kunnille

Tarjoamme laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja kunnille ja kuntayhtymille.

Vuonna 2019 palvelimme 225 kuntaa suoraan tai kuntayhtymien kautta. Anna meidän auttaa lisäämään alueesi elinvoimaa.

Yhdessä asiakkaan kanssa

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveysalan erityisosaaja. Tuotamme esimerkiksi poliklinikkapalveluja, korvaushoitoa ja vieroitushoitoa.

Palveluihimme sisältyy myös Suomen ainoan Päihdesairaalan korkeatasoinen hoito Järvenpäässä. Sairaala palvelee koko Suomea. Hoitoon voivat ohjata lähetteellä ja maksusitoumuksella esimerkiksi terveyskeskus, sairaala tai mielenterveyspalvelut.

Päihdesairaalan lisäksi koko Suomea palvelevat digitaaliset palvelut ja lastensuojelun sijaishuollon Stopparit. Tutustu koko palvelutarjontaamme.

Olemme yhteiskunnallinen yritys

A-klinikka Oy on Valviran hyväksymä ja valvoma terveydenhuollon palveluiden yksityinen tuottaja. SHQS-laaduntunnustus kattaa kaikki palvelumme. Palveluja auditoidaan säännöllisesti laadun varmistamiseksi.

Hoitomme on kokonaisvaltaista ja ottaa huomioon potilaan koko elämäntilanteen. Hoidon perustana on kattava vaikutusten arvioinnin mittaristo. Palvelut räätälöidään vastaamaan kunnan ja sen asukkaiden tarpeita. Kiinnitämme palvelupolut kunnan omaan toimintaan.

Uskomme, että laadukkaat palvelut tehdään yhteistyössä. Meiltä potilaasi saa parhaan mahdollisen hoidon ja yhteistyökumppani laadukkaat erityispalvelut.

Onnistutaan yhdessä

Ota yhteyttä, niin tulemme kertomaan lisää palveluistamme.

Hannu Ranta, asiakkuusjohtaja, A-klinikka Oy
p. 044 516 7708, [email protected]

Susanna Jaakkola, asiakkuuskoordinaattori​, A-klinikka Oy
p. 050 564 0888​, [email protected]