Back to top

Kunnille

Tarjoamme laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluita kunnille ja kuntayhtymille. Anna meidän auttaa lisäämään alueesi elinvoimaa. Teemme jo yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme.

Yhdessä asiakkaan kanssa

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveysalan erityisosaaja. Tuotamme esimerkiksi poliklinikkapalveluja, korvaushoitoa ja vieroitushoitoa.

Palveluihimme sisältyy myös Suomen ainoan Päihdesairaalan korkeatasoinen hoito Järvenpäässä. Sairaala palvelee koko Suomea. Hoitoon voivat ohjata lähetteellä ja maksusitoumuksella esimerkiksi terveyskeskus, sairaala tai mielenterveyspalvelut.

Päihdesairaalan lisäksi koko Suomea palvelevat digitaaliset palvelut ja lastensuojelun sijaishuollon Stopparit. Tutustu koko palvelutarjontaamme.

Olemme yhteiskunnallinen yritys

A-klinikka Oy on Valviran hyväksymä ja valvoma terveydenhuollon palveluiden yksityinen tuottaja. SHQS-laaduntunnustus kattaa kaikki palvelumme. Palveluja auditoidaan säännöllisesti laadun varmistamiseksi.

Hoitomme on kokonaisvaltaista ja ottaa huomioon potilaan koko elämäntilanteen. Hoidon perustana on kattava vaikutusten arvioinnin mittaristo. Palvelut räätälöidään vastaamaan kunnan ja sen asukkaiden tarpeita. Kiinnitämme palvelupolut kunnan omaan toimintaan.

Uskomme, että laadukkaat palvelut tehdään yhteistyössä. Meiltä potilaasi saa parhaan mahdollisen hoidon ja yhteistyökumppani laadukkaat erityispalvelut.

Onnistutaan yhdessä

Ota yhteyttä, niin tulemme kertomaan lisää palveluistamme.

Hannu Ranta, asiakkuusjohtaja, A-klinikka Oy
puh. 044 5167 708, hannu.ranta(at)a-klinikka.fi

Susanna Jaakkola, asiakkuuskoordinaattori, A-klinikka Oy
puh. 050 5640 888, susanna.jaakkola(at)a-klinikka.fi