A-klinikka Oy tarjoaa hyvinvointialueille lastensuojelupalveluja helppokäyttöisistä digityökaluista päihdeongelmien hoitoon erikoistuneisiin sijaishuollon palveluihin.

Lastensuojelupalvelumme sisältävät sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisia avohuollon tukipalveluja ja sijaishuollon palveluja. Palveluissa yhdistyy lastensuojelun erityisosaaminen ja päihde- ja mielenterveysongelmien hoito. Tarjoamme perheille kokonaisvaltaista hoitoa ja tukea.

Palvelujemme taustalla on suuren päihdeongelmien hoitoon erikoistuneen organisaation tuki.

Avohuollon tukipalvelut

Avohuollon tukipalveluissa pyritään auttamaan lasta tai nuorta yksilöllisesti. Ongelmat voivat liittyä niin alaikäisen nuoren kuin vanhemman päihteiden käyttöön tai riippuvuuteen. Palveluihin sisältyvät esimerkiksi päihdearviot, päihdekuntoutus ja tehostettu perhetyö.

Tarjoamme lastensuojelun avohuollon tukipalveluja Varsinais-Suomen alueella Turun Nuorten ja perheiden palveluissa ja Satakunnassa Kokemäen Perheiden palveluissa.

Sijaishuollon palvelut

Stopparit ovat lastensuojelulaitoksia, jotka tarjoavat vaativan sijaishuollon pysäytys- ja arviointihoitoa sekä kuntouttavaa hoitoa. Stopparit ovat erikoistuneet nuorten päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon, rikosten ja rajattomuuden vähentämiseen sekä kasvun tukemiseen.

Stoppareiden toimipisteet sijaitsevat Haminassa ja Lahdessa, ja ne palvelevat valtakunnallisesti. Stoppareihin ohjaudutaan sosiaalitoimen sijoittamana.

Kaikki toimipisteemme

Katso A-klinikka Oy:n toimipisteet