A-klinikka Oy tarjoaa hyvinvointialueille lastensuojelupalveluja helppokäyttöisistä digityökaluista päihdeongelmien hoitoon erikoistuneisiin sijaishuollon palveluihin.

Lastensuojelupalvelumme sisältävät sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisia avohuollon tukipalveluja ja sijaishuollon palveluja. Palveluissa yhdistyy lastensuojelun erityisosaaminen ja päihde- ja mielenterveysongelmien hoito. Tarjoamme perheille kokonaisvaltaista hoitoa ja tukea.

Palvelujemme taustalla on suuren päihdeongelmien hoitoon erikoistuneen organisaation tuki.

Avohuollon tukipalvelut

Avohuollon tukipalveluissa pyritään auttamaan lasta tai nuorta yksilöllisesti. Ongelmat voivat liittyä niin alaikäisen nuoren kuin vanhemman päihteiden käyttöön tai riippuvuuteen. Palveluihin sisältyvät esimerkiksi päihdearviot, päihdekuntoutus ja tehostettu perhetyö.

Tarjoamme lastensuojelun avohuollon tukipalveluja Varsinais-Suomen alueella Turun Nuorten ja perheiden palveluissa ja Satakunnassa Kokemäen Perheiden palveluissa.

Sijaishuollon palvelut

Stopparit ovat lastensuojelulaitoksia, jotka tarjoavat vaativan sijaishuollon pysäytys- ja arviointihoitoa sekä kuntouttavaa hoitoa. Stopparit ovat erikoistuneet nuorten päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon, rikosten ja rajattomuuden vähentämiseen sekä kasvun tukemiseen.

Stoppareiden toimipisteet sijaitsevat Haminassa ja Lahdessa, ja ne palvelevat valtakunnallisesti. Stoppareihin ohjaudutaan sosiaalitoimen sijoittamana.

Perheen tilanteen todentamiseen

Digipalvelu Previct Alcohol antaa luotettavaa tietoa perheen tilanteesta, kun vanhemmalla on alkoholiin liittyviä ongelmia. Palvelu helpottaa lastensuojelun työtä ja mahdollistaa koko perheen tukemisen uudella tavalla. Previctiä voi hyödyntää yhdessä päihdetyöntekijän kanssa.

Suomessa Previct on saatavilla vain A-klinikka Oy:n kautta. Voit tilata laitteen ja käyttökoulutuksen suoraan tai pyytää myyntiämme esittelemään palvelua työryhmälle.

Kaikki toimipisteemme

Katso A-klinikka Oy:n toimipisteet

Tutustu digipalveluihimme

Verkkoterapia Previct Alcohol