A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään.

A-klinikka Oy tuottaa palveluja hyvinvointialueille, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi poliklinikkapalvelut, korvaushoito ja vieroitushoito. Toimipisteitä meillä on 13 paikkakunnalla. Digipalvelumme ovat saatavilla koko Suomeen.

Palveluissamme työskentelee noin 500 alan ammattilaista. Ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme. Moniammatillisissa tiimeissä on sairaanhoitajia, sosiaalityön asiantuntijoita, lähihoitajia ja lääkäreitä.

Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen yksityinen tuottaja

A-klinikka Oy on Valviran ja aluehallintovirastojen hyväksymä ja valvoma sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen yksityinen tuottaja, joka on merkitty Valveri-rekisteriin.

Laatujärjestelmällemme on myönnetty sosiaali- ja terveyspalvelujen SHQS-laaduntunnustus, joka kattaa kaikki palvelumme. Laatusertifikaatti on osoitus korkeatasoisesta toiminnasta, jossa on huomioitu lainsäädäntö, valtakunnalliset suositukset ja hyvä hoitokäytäntö.

Olemme Yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

A-klinikka Oy:n omistaa A-klinikkasäätiö.

Työmme arvoperusta

Olemme A-klinikkasäätiön kanssa tehneet päihde- ja mielenterveystyötä jo 65 vuotta. Toimintaamme ohjaa yhteinen arvopohja.

Ihmisarvon kunnioitus – Kunnioitamme ihmisten erilaisuutta ja kohtelemme jokaista ennakkoluulottomasti ja tasa-arvoisesti. Pidämme avun hakemisen kynnyksen matalana.

Luottamuksellisuus – Noudatamme vaitiolovelvollisuutta. Asiakkaamme voivat puhua henkilökunnallemme avoimesti.

Vastuullisuus – Vaalimme työssämme rehellisyyttä, turvallisuutta ja luotettavuutta. Jokaisella on oikeus saada laadukasta hoitoa.

Johtoryhmä ja hallitus

A-klinikka Oy:n johtoryhmä

Hannu Jouhki, vt. toimitusjohtaja
Akif Ali, talousjohtaja
Jenni Blomberg, ​viestintä- ja markkinointijohtaja
Tiina Laaksonen, henkilöstöjohtaja
Miina Pulkkinen, palvelujohtaja, yksityiset ja kasvupalvelut
Hannu Ranta, asiakkuus- ja myyntijohtaja
Suvi Salonen, palvelujohtaja, julkiset ja erityispalvelut
Pirjo Tuominen, laatu- ja kehitysjohtaja

A-klinikka Oy:n hallitus

Hannu Jouhki, puheenjohtaja
Maritta Iso-Aho
Hanna Paikkala
Raimo Viiansuo

A-klinikka Oy:n ilmoituskanava yleisen edun vastaisesta toiminnasta tai väärinkäytöksistä ilmoittamista varten.

Lue lisää