Back to top

A-klinikka Oy

Mostphotos

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Palveluissamme työskentelee 500 alan ammattilaista.

Meillä on palveluja matalan kynnyksen terveysneuvonnasta ympärivuorokautiseen sairaalahoitoon. Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille.

A-klinikka Oy on Valviran ja aluehallintovirastojen hyväksymä ja valvoma sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen yksityinen tuottaja, joka on merkitty Valveri-rekisteriin.

Olemme yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen. Maksamme kaikki veromme Suomeen. A-klinikka Oy:n omistaa A-klinikkasäätiö.

Palvelumme

Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi poliklinikkapalvelut, korvaushoito ja vieroitushoito. Toimipisteitä meillä on 13 paikkakunnalla. Päihdesairaala ja lastensuojelun sijaishuollon palvelut palvelevat koko Suomea. Myös digitaaliset palvelumme ovat saatavilla joustavasti paikkakunnasta riippumatta.

Ammattitaitoinen henkilöstömme on tärkein voimavaramme. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, joissa on sairaanhoitajia, sosiaalityön asiantuntijoita, lähihoitajia ja lääkäreitä.

A-klinikka Oy:n laatujärjestelmälle on myönnetty sosiaali- ja terveyspalvelujen SHQS-laaduntunnustus, joka kattaa kaikki palvelumme. Laatusertifikaatti on osoitus korkeatasoisesta toiminnasta, jossa on huomioitu lainsäädäntö, valtakunnalliset suositukset sekä hyvä hoitokäytäntö.

Työmme arvoperusta

Olemme A-klinikkasäätiön kanssa tehneet päihde- ja mielenterveystyötä jo 65 vuotta. Toimintaamme ohjaa yhteinen arvopohja.

Ihmisarvon kunnioitus – Kunnioitamme ihmisten erilaisuutta ja kohtelemme jokaista ennakkoluulottomasti ja tasa-arvoisesti. Pidämme avun hakemisen kynnyksen matalana.

Luottamuksellisuus – Noudatamme vaitiolovelvollisuutta. Asiakkaamme voivat puhua henkilökunnallemme avoimesti.

Vastuullisuus – Vaalimme työssämme rehellisyyttä, turvallisuutta ja luotettavuutta. Jokaisella on oikeus saada laadukasta hoitoa.

Johtoryhmä ja hallitus

A-klinikka Oy:n johtoryhmä
Kaarlo Simojoki, toimitusjohtaja
Perttu Rintamäki, talousjohtaja
Arja Martimo, henkilöstöjohtaja
Hannu Ranta, asiakkuusjohtaja
Timo Väisänen, johtaja, laitos- ja vaativat erityispalvelut
Antti Weckroth, johtaja, yksityiset ja erityispalvelut
Jenni Blomberg, ​viestintä- ja markkinointipäällikkö
Pirjo Tuominen, laatu- ja kehityspäällikkö

A-klinikka Oy:n hallitus
Pekka Hakkarainen, puheenjohtaja
Maarit Gockel
Aino Halinen-Kaila
Merit Kuusniemi
Raimo Viiansuo
Virpi Järvensivu, henkilöstön edustaja

Esitteet