A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään.

A-klinikka Oy tuottaa palveluja hyvinvointialueille. Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi poliklinikkapalvelut, korvaushoito, vieroitushoito ja kuntouttava laitoshoito. Toimipisteitä meillä on 13 paikkakunnalla.

Palveluissamme työskentelee noin 500 alan ammattilaista. Ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme. Moniammatillisissa tiimeissä on sairaanhoitajia, sosiaalityön asiantuntijoita, lähihoitajia ja lääkäreitä.

Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen yksityinen tuottaja

A-klinikka Oy on Valviran ja aluehallintovirastojen hyväksymä ja valvoma sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen yksityinen tuottaja, joka on merkitty Valveri-rekisteriin.

Laatujärjestelmällemme on myönnetty sosiaali- ja terveyspalvelujen SHQS-laaduntunnustus, joka kattaa kaikki palvelumme. Laatusertifikaatti on osoitus korkeatasoisesta toiminnasta, jossa on huomioitu lainsäädäntö, valtakunnalliset suositukset ja hyvä hoitokäytäntö.

A-klinikka Oy:n omistaa A-klinikkasäätiö. Olemme Yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Työmme arvoperusta

Olemme A-klinikkasäätiön kanssa tehneet päihde- ja mielenterveystyötä jo 65 vuotta. Toimintaamme ohjaa yhteinen arvopohja.

Ihmisarvon kunnioitus – Kunnioitamme ihmisten erilaisuutta ja kohtelemme jokaista ennakkoluulottomasti ja tasa-arvoisesti. Pidämme avun hakemisen kynnyksen matalana.

Luottamuksellisuus – Noudatamme vaitiolovelvollisuutta. Asiakkaamme voivat puhua henkilökunnallemme avoimesti.

Vastuullisuus – Vaalimme työssämme rehellisyyttä, turvallisuutta ja luotettavuutta. Jokaisella on oikeus saada laadukasta hoitoa.

Johtoryhmä ja hallitus

A-klinikka Oy:n johtoryhmä

Hannu Jouhki, vt. toimitusjohtaja
Kaj Askolin, ICT-päällikkö​
Tiina Laaksonen, henkilöstöjohtaja
Suvi Salonen, liiketoimintajohtaja
Ulriika Sundell, lääketieteellinen johtaja

A-klinikka Oy:n hallitus

Hannu Jouhki, puheenjohtaja
Maritta Iso-Aho
Hanna Paikkala
Raimo Viiansuo

A-klinikka Oy:n ilmoituskanava yleisen edun vastaisesta toiminnasta tai väärinkäytöksistä ilmoittamista varten.

Lue lisää

Hoitopalvelut Laaduntunnustus Yhteiskuntavastuu Historiamme lyhyesti Työpaikat Yhteystiedot