Back to top

A-klinikka Oy

A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja. Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen.

Palveluissamme työskentelee 500 päihde- ja mielenterveysalan ammattilaista. Teemme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Yksilöllistä hoitoa

Tuotamme esimerkiksi poliklinikkapalveluja, korvaushoitoa ja vieroitushoitoa. Palveluihimme kuuluu myös Suomen ainoa Päihdesairaala Järvenpäässä. Päihdesairaalan lisäksi koko Suomea palvelevat verkkoterapia ja lastensuojelun sijaishuollon Stopparit. Tutustu koko palvelutarjontaamme.

Palveluja matalan kynnyksen terveysneuvonnasta Päihdesairaalan korkeatasoiseen hoitoon

Hoitopalvelumme räätälöidään aina asiakkaan ja tilaajan tarpeisiin. Hoidon perustana on kattava vaikutusten arvioinnin mittaristo.

SHQS-sertifioitu laatujärjestelmä kattaa kaikki palvelumme. Laatusertifikaatti on osoitus korkeatasoisesta ja laadukkaasta toiminnasta, jossa on huomioitu lainsäädäntö, valtakunnalliset suositukset sekä hyvä hoitokäytäntö.

A-klinikka Oy on Valviran hyväksymä ja valvoma terveydenhuollon palveluiden yksityinen tuottaja.

Alan parhaat osaajat

A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön omistama yritys. Olemme tehneet päihde- ja mielenterveystyötä jo yli 60 vuotta. Kaikkea toimintaamme ohjaa A-klinikkasäätiön arvopohja.

Osaava ja auttamiseen sitoutunut henkilökunta on suurin voimavaramme. Teemme työtä moniammatillisissa tiimeissä, joissa on sairaanhoitajia, sosiaalityön asiantuntijoita, lähihoitajia ja lääkäreitä.

Työmme arvoperusta

Ihmisarvon kunnioitus – Kunnioitamme ihmisten erilaisuutta ja kohtelemme jokaista ennakkoluulottomasti ja tasa-arvoisesti. Avun hakemisen kynnys pidetään matalana. Hoitoon hakeutuminen ja palvelujen käyttäminen on pääasiassa vapaaehtoista. Asiakas on oman elämänsä asiantuntija.

Luottamuksellisuus – Noudatamme vaitiolovelvollisuutta ja yhteisiä pelisääntöjä. Asiakkaamme voivat puhua henkilökunnallemme avoimesti. Kun asiakkaan edun mukaista on tehdä yhteistyötä muiden hoitotahojen kanssa, asiakkaan suostumus kysytään aina etukäteen.

Vastuullisuus – Vaalimme työssämme rehellisyyttä, turvallisuutta ja luotettavuutta. Jokaisella on oikeus saada laadukasta hoitoa.

A-klinikka Oy:n johtoryhmä

Kaarlo Simojoki, toimitusjohtaja
Perttu Rintamäki, talousjohtaja
Arja Martimo, henkilöstöjohtaja
Hannu Ranta, asiakkuusjohtaja
Timo Väisänen, johtaja, maakunnalliset ja kuntapalvelut
Antti Weckroth, johtaja, sote-keskus ja yksityiset palvelut
Jenni Blomberg, ​viestintä- ja markkinointipäällikkö
Pirjo Tuominen, laatu- ja kehityspäällikkö

A-klinikka Oy:n hallitus

Pekka Hakkarainen, puheenjohtaja
Maarit Gockel
Aino Halinen-Kaila
Merit Kuusniemi
Raimo Viiansuo
Virpi Järvensivu, henkilöstön edustaja