Perhe
Mostphotos

A-klinikka Oy:n palveluihin sisältyvät esimerkiksi poliklinikkapalvelut, korvaushoito ja vieroitushoito. Olemme yhteiskunnallinen yritys.

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Palveluissamme työskentelee 500 alan ammattilaista.

Meillä on palveluja joustavasta verkkoterapiasta ympärivuorokautiseen sairaalahoitoon. Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille.

A-klinikka Oy on Valviran ja aluehallintovirastojen hyväksymä ja valvoma sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen yksityinen tuottaja, joka on merkitty Valveri-rekisteriin.

Olemme Yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

A-klinikka Oy:n omistaa A-klinikkasäätiö.

Palvelumme

Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi poliklinikkapalvelut, korvaushoito ja vieroitushoito. Toimipisteitä meillä on 12 paikkakunnalla. Päihdesairaala ja lastensuojelun sijaishuollon palvelut palvelevat koko Suomea. Digitaaliset palvelumme ovat saatavilla paikkakunnasta riippumatta.

Ammattitaitoinen henkilöstömme on tärkein voimavaramme. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, joissa on sairaanhoitajia, sosiaalityön asiantuntijoita, lähihoitajia ja lääkäreitä.

A-klinikka Oy:n laatujärjestelmälle on myönnetty sosiaali- ja terveyspalvelujen SHQS-laaduntunnustus, joka kattaa kaikki palvelumme. Laatusertifikaatti on osoitus korkeatasoisesta toiminnasta, jossa on huomioitu lainsäädäntö, valtakunnalliset suositukset sekä hyvä hoitokäytäntö.

Työmme arvoperusta

Olemme A-klinikkasäätiön kanssa tehneet päihde- ja mielenterveystyötä jo 65 vuotta. Toimintaamme ohjaa yhteinen arvopohja.

Ihmisarvon kunnioitus – Kunnioitamme ihmisten erilaisuutta ja kohtelemme jokaista ennakkoluulottomasti ja tasa-arvoisesti. Pidämme avun hakemisen kynnyksen matalana.

Luottamuksellisuus – Noudatamme vaitiolovelvollisuutta. Asiakkaamme voivat puhua henkilökunnallemme avoimesti.

Vastuullisuus – Vaalimme työssämme rehellisyyttä, turvallisuutta ja luotettavuutta. Jokaisella on oikeus saada laadukasta hoitoa.

Johtoryhmä ja hallitus

A-klinikka Oy:n johtoryhmä

Kaarlo Simojoki, toimitusjohtaja
Akif Ali, talousjohtaja
Jenni Blomberg, ​viestintä- ja markkinointijohtaja
Arja Martimo, henkilöstöjohtaja
Miina Pulkkinen, palvelujohtaja, yksityiset ja kasvupalvelut
Hannu Ranta, asiakkuus- ja myyntijohtaja
Pirjo Tuominen, laatu- ja kehitysjohtaja
Antti Weckroth, palvelujohtaja, julkiset ja erityispalvelut

A-klinikka Oy:n hallitus

Pekka Hakkarainen, puheenjohtaja
Maarit Gockel
Aino Halinen-Kaila
Merit Kuusniemi
Raimo Viiansuo