Back to top

Työpaikat

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi poliklinikkapalvelut, korvaushoito ja vieroitushoito.

Päihde- ja mielenterveyspalveluillamme haluamme lisätä terveyttä ja hyvinvointia. A-klinikka Oy on yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään. Tule tekemään merkityksellistä työtä suomalaiselle, vastuulliselle toimijalle.

Meillä työskentelee jo 500 sosiaali- ja terveysalan osaajaa – tule mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme! Voit tehdä meillä myös joustavasti eripituisia sijaisuuksia.

Haemme palveluihimme jatkuvasti päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoidosta kiinnostuneita lääkäreitä. Tutustu lääkärin työmahdollisuuksiin A-klinikka Oy:llä.

Jos nyt ei ole avoinna sinua kiinnostavaa tehtävää, voit jättää avoimen hakemuksen. Lomakkeella voit hakea työpaikan lisäksi harjoittelupaikkaa.

Lisätietoja

Lisätietoja voit kysyä myös sähköpostitse [email protected]. Kerrothan viestissäsi, missä tehtävässä ja millä paikkakunnalla olet kiinnostunut työskentelemään.