Talvi

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa. Tule vahvistamaan päihdealan osaamistasi kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.

A-klinikka Oy:n palveluissa hoidamme päihteisiin, riippuvuuksiin ja mielenterveyteen liittyviä ongelmia. Meillä on toimipisteitä 13 paikkakunnalla esimerkiksi Helsingissä, Kouvolassa, Tampereella ja Turussa.

Haemme palveluihimme säännöllisesti muun muassa sairaanhoitajia, ohjaajia ja lääkäreitä. Voit tehdä joustavasti myös eripituisia sijaisuuksia. Katso alempaa avoimet työpaikkamme ja hae nyt!

 Kesätyöpaikat 2024 

 Tule meille lääkäriksi 

Avoimet työpaikat

Hakuaika päättyy:
Hakuaika päättyy:

Meillä on hyvä yhteishenki ja työyhteisöön on helppo päästä sisään. – sairaanhoitaja Ella

Tule vahvistamaan osaamistasi

Palveluissamme työskentelee jo noin 500 sosiaali- ja terveysalan osaajaa, esimerkiksi sairaanhoitajia, sosiaalityön asiantuntijoita, lähihoitajia ja lääkäreitä. Ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä päihde- ja mielenterveysalan erityisosaajina. Meillä voit suorittaa esimerkiksi mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon oppisopimuksena työn ohessa.

Hyvä, avoin ja kannustava työilmapiiri. Uutena työntekijänä on ollut helppo tulla työryhmään. Ensiluokkainen perehdytys. – sairaanhoitaja Ville

A-klinikka Oy on Yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään. Tule tekemään merkityksellistä työtä suomalaiselle, vastuulliselle toimijalle.

Lisätietoja

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected]. Kerrothan viestissäsi, missä tehtävässä ja millä paikkakunnalla olet kiinnostunut työskentelemään.