Talvi ja sydän

A-klinikan palveluissa pääset tekemään merkityksellistä työtä ammattitaitoisessa porukassa. Tule vahvistamaan päihdealan osaamistasi kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.

A-klinikka Oy:n palveluissa hoidamme päihteisiin, riippuvuuksiin ja mielenterveyteen liittyviä ongelmia. Toimipisteitä meillä on yli 10 paikkakunnalla esimerkiksi Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Haemme palveluihimme säännöllisesti esimerkiksi sairaanhoitajia ja ohjaajia. Voit tehdä joustavasti myös eripituisia sijaisuuksia. Meillä olet osa moniammatillista tiimiä.

Meillä on hyvä yhteishenki ja työyhteisöön on helppo päästä sisään. – sairaanhoitaja Ella

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tule vahvistamaan osaamistasi. Meillä on töitä tarjolla myös lääkäreille. Voit myös lukea tarkemmin siitä, millaista meillä on olla töissä.

Avoimet työpaikat

Hakuaika päättyy:
Hakuaika päättyy:
Hakuaika päättyy:
Hakuaika päättyy:
Hakuaika päättyy:
Hakuaika päättyy:
Hakuaika päättyy:
Hakuaika päättyy:
Hakuaika päättyy:

Tule vahvistamaan osaamistasi

Palveluissamme työskentelee jo noin 500 sosiaali- ja terveysalan osaajaa, esimerkiksi sairaanhoitajia, sosiaalityön asiantuntijoita, lähihoitajia ja lääkäreitä. Ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme.

Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä päihde- ja mielenterveysalan erityisosaajina. Meillä voit suorittaa esimerkiksi mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon oppisopimuksena työn ohessa.

Hyvä, avoin ja kannustava työilmapiiri. Uutena työntekijänä on ollut helppo tulla työryhmään. Ensiluokkainen perehdytys. – sairaanhoitaja Ville

A-klinikka Oy on Yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään. Tule tekemään merkityksellistä työtä suomalaiselle, vastuulliselle toimijalle. Tarjoamme mukavan työyhteisön, kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Lääkäriksi A-klinikka Oy:lle

Palveluihimme haetaan jatkuvasti päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoidosta kiinnostuneita lääkäreitä. Voit tulla meille myös suorittamaan päihdelääketieteen erityispätevöitymistä. Tutustu tarkemmin.

Päihdesairaalassa sain ensimmäistä kertaa käytännössä huomata, mitä tarkoittaa, kun tehdään moniammatillista työtä ja lääkäri on osa työyhteisöä. – lääkäri Hanna

Meillä töissä