Lääkärit

Olemme yhdessä A-klinikkasäätiön kanssa tehneet päihde- ja mielenterveystyötä jo yli 65 vuoden ajan. Meillä pääset oppimaan päihdelääketiedettä alan huippuosaajilta.

Ennen kaikkea meillä pääset tekemään sekä henkilötasolla että yhteiskunnan tasolla vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä – välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.

Haemme nyt lääkäriä Helsingin korvaushoitopalveluihimme

Meillä kertyvästä päihdehoidon osaamisesta on hyötyä erikoistumisalasta ja työpaikasta riippumatta – saat varmuutta päihdepotilaiden kohtaamiseen ja riippuvuutta aiheuttavien lääkkeiden kanssa toimimiseen. Päihdeongelmia hoidetaan niin perusterveydenhuollossa kuin työterveyshuollossa, joten päihdehoidon osaamisesta on huomattavaa hyötyä.

Sinulla voi olla jo kokemusta päihdepalveluissa työskentelemisestä tai olet kiinnostunut oppimaan päihdehoitoa. Voit olla myös erikoistumisvaiheessa oleva lääkäri. Lääketieteen opiskelija voi toimia osassa yksiköistämme ohjattuna lääkärin työtehtävissä viidennen vuoden opinnot suoritettuaan ja sitä ennen amanuenssina.

Oleellista on kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Meillä on mahdollista työskennellä erilaisilla sopimusmuodoilla elämäntilanteesi huomioiden. Työtä on usein mahdollista tehdä osittain myös etänä.

Tarjoamme tiiviin lääkärityöyhteisön, ammattitaitoiset kollegat ja mahdollisuuden tehdä työtä moniammatillisessa tiimissä. Lisäksi lääkäreille on oma ryhmätyönohjaus sekä korvaushoitolääkäreillä omat viikoittaiset konsultaatiotapaamiset. Ylilääkärimme ovat päihdelääketieteen huippuosaajia ja nopeasti konsultoitavissa.

Vahvista päihdehoidon osaamistasi

A-klinikka Oy:llä on oma päihdelääketieteen erityispätevöityjien koulutusohjelma, eli voit halutessasi suorittaa meillä päihdelääketieteen erityispätevyyden.

Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri voi suorittaa palveluissamme erikoistumisjakson. Meille voi tulla suorittamaan erikoistumisen reunoja myös muille aloille, esimerkiksi yleislääketieteeseen.

Erikoistuvat lääkärit osallistuvat osana koulutustaan meillä erityispätevöityjien koulutusohjelmaan. Meillä osaamisesi kehittäminen on aina mahdollista ja pääset oppimaan päihdelääketiedettä alan huippuosaajilta.

Haemme nyt lääkäriä Helsingin korvaushoitopalveluihimme

Yhteystiedot

Jos olet kiinnostunut lääkärin työmahdollisuuksista, ota yhteyttä A-klinikka Oy:n lääketieteelliseen johtajaan Ulriika Sundelliin joko puhelimitse 040 610 9797 tai sähköpostitse [email protected].

Jätä yhteydenottopyyntö

Voit jättää myös yhteydenottopyynnön, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten. Voit halutessasi kertoa, milloin olet parhaiten tavoitettavissa ja millä paikkakunnalla olisit kiinnostunut työskentelemään.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.