Päihdesairaala Järvenpäässä

Kuusitie 36
04480 Haarajoki
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–pe klo 8–17)

Ajankohtaista

Päihdesairaalan yksiköt ovat avoinna ja palvelevat normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Lue lisää sairaalassa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

Päihdesairaala on erikoistunut päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoitoon. Meillä on ympärivuorokautinen lääkäripäivystys ja 70 potilaspaikkaa.

Hoitopalveluihimme sisältyvät vieroitushoito, päihdehoito, perhehoito ja terapeuttinen yhteisöhoito. Kaikki yksikkömme hoitavat myös peliriippuvaisia. Lisäksi tarjoamme työ- ja toimintakyvyn arviointia päihde- ja mielenterveyspotilaille.

Päihdesairaalaan voi hakeutua hoitoon miltä paikkakunnalta tahansa. Palvelemme koko Suomea.

Miten hoitoon pääsee

Hoitoon voivat ohjata lähetteellä esimerkiksi A-klinikka, terveyskeskus tai yksityislääkäri. Potilaan kotikunta osallistuu yleensä hoitokustannuksiin, joten ennen hoitoon tuloa on selvitettävä maksusitoumuksen saaminen sosiaali- ja terveystoimesta. Hoidon voi maksaa myös itse.

A-klinikka Oy:n asiakaspalvelu ja neuvonta palvelee arkisin kello 8–17 numerossa 010 506 5550. Palvelemme myös sähköpostitse [email protected]

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Tutustu sairalaan palveluihin tarkemmin: paihdesairaala.fi

Jaa tämä sivu